Milyen a kapcsolatod a nagyszüleid testvéreivel?
Figyelt kérdés
2022. máj. 27. 15:23
11/19 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy kik voltak ők. Vagyis mintha a nagymamám egyik testvérét láttam volna egy régi fényképen. Egyébként közelebbi rokonaimat se ismerem mindet. A nagyszülők testvéreit meg pláne nem tartom közeli rokonoknak.
13/19 anonim válasza:
Az egyik meghalt sajnos. Imádtuk, tipikusan ő adta meg a hangulatot az összes összejövetelen, csupa szív ember volt.
A másik meg "jófej" volt, de hátsó szándék mozgatta mindig ahányszor megjelent. 10 év alatt alig láttam 2-3-szor,nem hiányzik.
14/19 anonim válasza:
emmilyen, ha néha jönnek is erre akkor inkább elmegyek itthonról, simán nem vagyok oda ezért a rokonokkal kötelezően jópofizós dologért.
16/19 anonim válasza:
Anyai nagymamám oldaláról - amíg éltek - jó kapcsolatom volt, bár ritkán találkoztunk a távolság miatt. Gyerekkoromban sokszor utaztunk nagyikám szülőfalujába, szinte egész nyarakat töltöttem náluk. Most is tartom lazán a kapcsolatot onnan származó másodunokatestvéremmel, anyukám unokaöccsével, náluk 2 éve voltunk is pár napot, mert a gyerekeim még nem jártak ott.
17/19 Ragnor válasza:
Nincs. Nagyszüleim szöktek otthonról, mert mindkettejüket meg akarták ölni a szüleik. Dédanyámat talán 2x ha láttam, abból egyik a temetése volt.
18/19 anonim válasza:
Párszor találkoztam velük, csendben ültem, míg nagymamám, édesanyám és édesapám beszélgettek velük. Meg voltam az egyikük temetésén.
19/19 anonim válasza:
Akkor én kakukktojás vagyok. Anyai nagyszüleim testvéreiről csak tudok, de semmilyen kapcsolatom nincs velük, ugyanis anyai nagymamám 8 éves koromban meghalt. Anyai nagyapám 6 éve halt meg. Az ő testvéreivel viszont majdnem napi kapcsolatban vagyok, mintha az én nagynéném, nagybátyáim lennének, nem anyukámé. Az esküvómön is anyukám után első helyen voltak a meghívandók listáján. Én 31 éves pasi vagyok, anyum 49 éves nő, az említett nagyon-nagy néném és bátyáim 70-80 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!