Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Milyen a kapcsolatod a nagyszü...

Milyen a kapcsolatod a nagyszüleid testvéreivel?

Figyelt kérdés
2022. máj. 27. 15:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, hogy kik voltak ők. Vagyis mintha a nagymamám egyik testvérét láttam volna egy régi fényképen. Egyébként közelebbi rokonaimat se ismerem mindet. A nagyszülők testvéreit meg pláne nem tartom közeli rokonoknak.
2022. máj. 27. 17:57
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
Még fényképet se láttam róluk
2022. máj. 27. 19:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik meghalt sajnos. Imádtuk, tipikusan ő adta meg a hangulatot az összes összejövetelen, csupa szív ember volt.

A másik meg "jófej" volt, de hátsó szándék mozgatta mindig ahányszor megjelent. 10 év alatt alig láttam 2-3-szor,nem hiányzik.

2022. máj. 27. 20:47
 14/19 anonim ***** válasza:
emmilyen, ha néha jönnek is erre akkor inkább elmegyek itthonról, simán nem vagyok oda ezért a rokonokkal kötelezően jópofizós dologért.
2022. máj. 27. 20:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Semmilyen*
2022. máj. 27. 20:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyai nagymamám oldaláról - amíg éltek - jó kapcsolatom volt, bár ritkán találkoztunk a távolság miatt. Gyerekkoromban sokszor utaztunk nagyikám szülőfalujába, szinte egész nyarakat töltöttem náluk. Most is tartom lazán a kapcsolatot onnan származó másodunokatestvéremmel, anyukám unokaöccsével, náluk 2 éve voltunk is pár napot, mert a gyerekeim még nem jártak ott.
2022. máj. 28. 20:50
 17/19 Ragnor válasza:
100%
Nincs. Nagyszüleim szöktek otthonról, mert mindkettejüket meg akarták ölni a szüleik. Dédanyámat talán 2x ha láttam, abból egyik a temetése volt.
2022. jún. 3. 05:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Párszor találkoztam velük, csendben ültem, míg nagymamám, édesanyám és édesapám beszélgettek velük. Meg voltam az egyikük temetésén.
2022. jún. 20. 00:53
 19/19 anonim ***** válasza:
81%
Akkor én kakukktojás vagyok. Anyai nagyszüleim testvéreiről csak tudok, de semmilyen kapcsolatom nincs velük, ugyanis anyai nagymamám 8 éves koromban meghalt. Anyai nagyapám 6 éve halt meg. Az ő testvéreivel viszont majdnem napi kapcsolatban vagyok, mintha az én nagynéném, nagybátyáim lennének, nem anyukámé. Az esküvómön is anyukám után első helyen voltak a meghívandók listáján. Én 31 éves pasi vagyok, anyum 49 éves nő, az említett nagyon-nagy néném és bátyáim 70-80 között.
2022. dec. 29. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!