Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan lehet megküzdeni...

Hogyan lehet megküzdeni azzal, ha valamelyik felmenőm erőszakszervezet tagja volt?

Figyelt kérdés

Egyik dédapámról eddig is tudtam, hogy régen a BM állományában volt. Nem rég találtam egy olyan cikket, amiben azt írták, 56 után beállt a munkásőrségbe. Arról nem tudok biztosan, ölt e embert.

Hogyan küzdjek meg ezzel? Csináljak látványos bűnbánást, mint Toroczkai? Vagy egyszerűen álljak be a Fidesz soraiba, és akkor meg van bocsátva? Mert ha én lennék Orbán Viktor kihívója, ezzel a hírrel biztosan tele lenne a kormánypárti sajtó.

2022. márc. 18. 10:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
És neki ehhez mi köze? Ez a "vezeklés" egy látványos, képmutató semmi.
2022. márc. 18. 16:58
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
56 utan senki nem olt meg senkit,legalabbis a munkasorok nem.Onnan tudtuk,hogy vannak munkasorok, hogy majus elsejen egyenruhaban vonultak a felvonulason,egyebkent nem sok vizet zavartak.
2022. márc. 18. 17:33
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
És kit érdekel, a dédapja mit tett? Mások tetteiért még csak értelme sincs vezekelni, mert nem ő tette hanem egy teljesen más ember.
2022. márc. 18. 17:35
 14/15 anonim ***** válasza:
87%
Rég volt, utódok nem tehetnek erről.
2022. márc. 18. 21:50
 15/15 anonim ***** válasza:
88%

Pont nem érdekelne.

Az ő élete, nem az enyém.

2022. márc. 19. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!