22/25 anonim válasza:
Akkor már inkább legyen Lajos. Az Alajos olyan furcsa nyelvtani viszonylatban. Eléggé félreérthető, így ahány esetben bemutatkozik, diktálja, mindig ki kell javítania az ügyintézőt.
23/25 anonim válasza:
el, nekem a Lajos név pl nagyon tetszik, az Alajos meg csak egy darab betűvel tér el tőle; tehát jó; de én azért még adnék mellé valami modernebb hangzású második keresztnevet is.
PL Erik, Patrik, Márk, Máté, Teodor, Zsigmond/Ádám tán nem annyira modern, de ez is jó, illik oda szerintem
24/25 anonim válasza:
*vagy pl Nándor, Tamás, Hubert, Renátó, Rómeó, Titusz, Donát, Gábor, Bálint, Balázs, Klaudió, István, Árpád, Gilbert, Xavér, Róbert, Norbert, Barnabás, Tivadar, Zétény, Zente, Bogdán, Csaba, Krisztián
25/25 anonim válasza:
Szerintem teljesen elfogadható név, én adnám gyerekemnek. Esetleg ha a csúfolódás miatt kérdéses, akkor adjátok középső névnek, vagy második keresztnévnek. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!