Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit jelenthet?Lehetett terhess...

Mit jelenthet?Lehetett terhesség a dologban?

Figyelt kérdés

Anyám halála után talált zárójelentés első mondata így hangzik:

Második terhességét követően..

Tudtommal egyke vagyok

Mit gondoltok, lehet egy korábbi terhesség a dologban?

Vagy vetélés

2022. febr. 16. 11:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha van egy testvére, azért joga lenne tudni róla. Kérdezz rá a kórházban.
2022. febr. 16. 17:17
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Már ha van.. és nem hiszem hogy kötelesek kiadni neki az adatokat.
2022. febr. 16. 18:41
 13/19 anonim ***** válasza:
63%
Apud nem tudhatja?
2022. febr. 16. 23:00
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Ha te vagy a második terhessége és azt írták, hogy "második terhességét követően", akkor muszáj, hogy legyen egy első terhesség.Másról nem is lehet szó.

Esetleg arra vagy kíváncsi mi történt az első terhességgel?

Nem tudhatjuk, ezt a családod tudhatja esetleg.

De lehet elvetélt, esetleg abortusza volt.Nem hiszem, hogy született testvéred, akit örökbe adott.

2022. febr. 16. 23:20
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

Valószínűleg te elötted elvetélt vagy megszakította a Terhességét

Mivel intézeti volt ott tudsz érdeklődni

De hivatalból senki nem mondhat semmít

Ha valaki vállalja fű alatt elmondhat dolgokat de utána kell járni

Az én anyám is intézeti volt egy állítólagos báttám van de ahova mentem és azt hittem segítenek megtalálni mindig falba ütköztem

Anyám tagad mindent

A szomszédai sírva mesélték ell nekem hogy a fiú kereste őt és ő elzavarta.

2022. febr. 17. 10:13
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
Persze, mert ezek a szomszédok mindent is tudnak, az örökbeadottnak meg csak úgy kiadják az örökbeadó adatait, ha az nem akarja felvenni a kapcsolatot...
2022. febr. 17. 15:08
 17/19 anonim ***** válasza:
86%

15 El ne hidd már ezt a fiús sztorit.A #16-nak igaza van.Nem tudhatja meg az örökbe adott gyermek, hogy kik a vérszerinti szülei, nem mondják el neki, ha az örökbeadó szülők így határoznak az örökbeadáskor.

Mondok egy szomszédos sztorit.

A férjemmel közös cégünk van, együtt dolgozunk.Munkaügyben elutaztunk 2 napra, együtt.Mikor visszajöttünk, a szomszéd öregasszony azt mondta a férjemnek, hogy Ő LÁTTA, hogy én bulit szerveztem itthon és itt őrjöngtünk amíg dolgozni volt a férjem.😂 Érted, egyikőnk sem volt akkor itthon, de ő látott engem.

2022. febr. 17. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
15-ös, a lényeg: a kedves szomszédok jó eséllyel a szemedbe hazudtak. Sanszosabb hogy tudták: te keresed a tesód aki vagy van vagy nincs, és anyád nyakára küldtek valakit hogy kicsalják a pénzét, ugyanis az örökbeadott tényleg csak akkor kaphat adatokat a vér szerinti szülőről, ha az beleegyezett. (amúgy meg mit bőgnek rajta hogy egy vadidegen ember keresi a szomszédjukat, az meg kipenderíti? Nagyon hihető...)
2022. febr. 17. 17:03
 19/19 anonim ***** válasza:
81%

Reménykedem benne hogy igazatók van

Ugyan lehet valakinek egy jó magánnyomozója aki utána jár a dolgoknak Az is lehet hogy az örökbe fogadó szülők mondtak el pár dolgot ami alapján el indult nem tudom

Azt viszont tudom hogy találtam valakít aki az otthonból ismerte anyámat és bizony tudott a terhességéről de miután már kezdett erősödni átvitték egy másik helyre azt viszont nem tudta hova

Akkoriban anyám még sajnos kiskorú volt.

2022. febr. 18. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!