Miért beszélnek így rólam a mamáék?
Figyelt kérdés
Anyai nagymamáéknál nőttem fel, anyukámmal itt lakunk apámat nem ismertem soha. Látás hallás sérülten születtem mínusz-19es lencsét viselek. Emelett szív beteg vagyok magas vernyomas 22 éves vagyok rokkant nyugdíjas mellete dolgozok 5 orasba . Jövedelmem havi 175 ezer Ft adok a háztartásba havi 85 ezret . Amibe tudok segítek, házi munka, tuzelek (kazán van a pincébe és gáz cirkó de a vegyessel szoktunk általában) a problémám úgy beszélnek rólam a rokonok mondtak a mamám papam mondjak beszelik hogy én nem adok a rezsibe nem veszik el tőlem még mint aki maga tehetetlen minden suketnek elhordanak, akkor ha 5 óra után érek haza kiabálnak hogy hol voltam hiva megyek ha nem jelentem be hogy hova megyek ki orditanak ugytettek elvitetnek, pedig nem vagyok gyámság alatt sem2021. dec. 10. 13:22
1/8 anonim válasza:
Voltmár? Akkor mit javasoltak itt? Azt megfogadtad és nem használt? Ezt írd le, hogy ugyanazokat a köröket ne fussák a válaszolók, írjanak új megoldási sémákat.
3/8 anonim válasza:
Ha tényleg volt, vki linkelje már be nekem. Mert ha nem kamukérdés, akkor nagyon durva, h milyen rokonai vannak.
4/8 anonim válasza:
Tényleg volt már. De már többször is.
5/8 anonim válasza:
Emberek!És ha volt már, akkor mi van? Ez az oldal alapvetően sajnos - akarod, vagy sem - olyan, hogy nem tudod bizonyíthatóan, egyértelműen kilistáztatni X.Y. felhasználó összes kérdését. Nyilván az válaszolgat itt - magamat is beleértve - aki épp ráér.
6/8 anonim válasza:
Oke leirtunk a multkor minden lehetosèget.
7/8 anonim válasza:
#5, válaszolj hát neki, mi már kimaxoltuk a lehetőségeket
8/8 anonim válasza:
Volt már, de tuti lesz is még, annyi történetet talált már ki hogy maga se tudja eldönteni melyiket hányszor tette ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!