Elszakadtam a családomtól, szóval senkit. Egytől egyig mind álszent hazudozó kétszínű tenyérbemászó seggfej.
2021. dec. 1. 14:22
12/20 anonim válasza:
Nagynénémet, de ki is tiltottam tőlünk, szóval probléma megoldva.
2021. dec. 1. 14:50
13/20 anonim válasza:
Már vártam mikor jön valaki a nárcisztikus dumával XD Ha egy hülye ráaggatja mindenre, jön húsz birka aki utánozza.
2021. dec. 1. 17:05
14/20 anonim válasza:
Miért lett lepontozva a 9-es válasz? Kötelező szeretni a nagyszülőt akkor is, ha az csak ártani tud?
2021. dec. 1. 17:55
15/20 anonim válasza:
Szinte senkit se.
A nagyszülők mindig lef0stak - apai nagymama azért, mert utálta anyámat. Anyai nagymama messze lakott, kitagadta anyám miután összejött apámmal.
Apám - mindig bunkó volt velem. Pl megvert azért is, mert szemüveges lettem. Kínozta a macskáinkat
Anyám - Engem okolt hogy apámtól való válása után nem pasizott be újra. A tesómat pátyolgatta mindig
Tesóm - "minden azzal kezdődött hogy ez a buz1gyerek (én) a világra jött." ezt mondta mindig. Egy drogos ingyenélő parazita volt mindig is, aki soha életében nem dolgozott..mégis ő volt a favorit.
Keresztszülők: azt se tudom kik, 3 évesen láttak utoljára. Megszakadt a haverságuk a szüleimmel
2021. dec. 1. 19:40
16/20 anonim válasza:
Rokonság jó részét, bár erős kifejezés a nem bírni, de simán nem foglalkozok velük.
2021. dec. 1. 23:55
17/20 anonim válasza:
Senkit, mert hátbatámadós manipulatív hlye az összes.
2021. dec. 2. 08:33
18/20 anonim válasza:
Egyik unokatestvéremet, de szerencsére már nem láttam 10 éve.
Sajnos van közelebbi is, de az nem vérrokon (férjem felnőtt gyereke).
2021. dec. 2. 10:23
19/20 anonim válasza:
Kis családunk van és igazából csak az anyukám, apukám és a 2 nagymamám számít. A többi családtaggal nem hiányzik a kapcsolat, örülök, ha nem kell látnom őket. Persze szép volt a régi időkben, mikor távoli rokonok is számíthattak egymásra a bajban, de már más világot élünk.
2021. dec. 2. 13:04
20/20 anonim válasza:
Kedves 15ös!Maximálisan együtt érzek veled:én is utálok v inkább leszarok mindenkit,aki még él a családomból!Akiket szerettem,sajnos már meghaltak,ahogy mondani szokták,mindig a jók mennek el!:(/Bár egy gonosz nagynéném is meghalt pár éve,viszont egy másik ,alkesz,rosszindulatú szipirtyó még él,de boldogtalan!)Hiszek a karmában,mindenki azt kapja,amit érdemel,talán nem véletlen,h én elmondhatom,h gondtalan,boldog életet élek,talán azért is,mert soha nem ártottam senkinek szándékosan!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!