Ha Kanalas a családnevem cigány vagyok?
Ezen besírtam: "hajjakmeg ne parázzál,még vagy 50 év oszt mienké lesz az ország!"
Akkor valóban "hajjámeg" lesz, mert csoportosan fogtok éhendögleni, nem lesz kinek az adójából segélyt felvenni. 🤭🤣
Ne vegyétek már komolyan kérlek benneteket az ehhez hasonló hozzászólásokat!
"50 év oszt mienké lesz az ország!"
Én cigánylány vagyok, de állítom nektek, hogy az a fajta cigány, aki ilyen alacsony értelmi szinten van, az nem a gyakorin fog lógni és ilyen hozzászólásokat írogatni. És mélységesen elszomorít az is, hogy sokan kamu facebook profilokat is képesek csinálni és kommentelgetni, mint "cigány", csak azért, hogy még jobban lehúzzák a cigányságot. De persze én is megmondom az igazat, tény, hogy vannak ilyen cigányok, de abban biztosak lehettek, hogy nem itt a gyakorin, esetleg facebookon, és tényleg vannak olyanok, akik ilyen stílusban nyilvánulnak meg egyes közösségi platformokon, viszont mindettől függetlenül sok olyan ember van, aki erre még rátesz egy lapáttal, és ezt cigányként nagyon rossz látni, van elég bajunk nekünk ezek nélkül is és a többi cigány hülyeségei miatt is szívunk! Nem kellene még jobban szítani a tüzet és ezzel hergelni a népet, hogy a normális cigányok se tudjanak sehol érvényesülni, szörnyű, ha ti ebben örömötöket lelitek.
Rikárdó, te vagy az? Azt hittem Bora borán zabálod raklapszámra a gyrost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!