Ha Kanalas a családnevem cigány vagyok?
Figyelt kérdés
Ez sose volt magyar név akkor most mi az igazság2021. szept. 6. 23:57
1/20 anonim válasza:
Az én egyik barátnőm vezetékneve is Kanalas és cigánylány. Rajta kívül nem ismerek más ilyen vezeték nevű embert, csak a családtagjait.
3/20 anonim válasza:
Vannak cigány vonásaid? Lehet sokadik leszármazott vagy. Számít egyáltalán? Nekem van olyan ismerősöm akinek az apja Kolompárnak született, de fehérebb a bőre mint az enyém, és semmilyen cigányságra utaló jelt nem mutatnak , sőt , igényesebbek mint sokan mi magyarok.
4/20 anonim válasza:
Ha te nem tudod, hogy cigány vagy, akkor nem vagy az. Az más kérdés, hogy volt -e a családban valamelyik apai ősöd az.
5/20 anonim válasza:
Előző vagyok! Tisztelet a tisztességes dolgozó becsületes cigányokra! Ő rájuk nem vonatkozik az előző hozzászólásom!
6/20 anonim válasza:
Miskolc megye mán a mienké, heves is a mienké, vannak tesóim a balatonná is szóval erről ennyit. Kérdező ne szégyejjed a származásodot, ne törőggyé ilyen rakszistákkal, csak irigyek ránk hogy mink visszük el a nőiköt!
8/20 anonim válasza:
Ez egy troll, fehérebb mind tik vagytok! 🤦♂️
Amúgy ja... ezeket a foglalkozásokat a cigányok csinálták, így kapták ezeket a neveket. Kedvencem ilyenből a teknyővájó név 😃
9/20 anonim válasza:
Teknyővájó Alejandro vagyok, az baj?
10/20 anonim válasza:
Baktalo phralim csurkesz vagy neaggodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!