Dédmamád vagy bárki idős rokonod temette már el gyerekét?
Figyelt kérdés
Anyai nagymamám anyja a dédim 88 éves.... 5 gyereke volt ebből meghalt 3 gyereke. Egy 57 éves(10 éve halt meg) 63 éves(1 éve halt meg) 59 éves(4 éve halt meg) a nagymamám maradt és a húga már csak ketten.... a dédnagymama amióta a harmadik gyereke is meghalt nagyon le épült, fogyott is sokat. Szegény.😢 legszomorúbb mikor a szülő teszi el a gyerekét2021. aug. 6. 21:42
1/17 anonim válasza:
Nagynéném 3 fiút temetett el már és már csak egy gyereke él. Anyukámék is temettek egy gyereket. Én sajnos kettőt is 😔
2/17 anonim válasza:
Olyan több volt, akinek még kisbabaként halt meg a gyereke. Egy távolabbi rokonnak meg kb 55 volt a fia mikor meghalt, de ő rengeteget ivott meg cigizett.
3/17 A kérdező kommentje:
Nagynénéd hány éves? És a gyerekei hany evesek voltak? Te mennyi idös vagy? És a gyerekeid mennyi idösek voltak?
2021. aug. 6. 21:47
4/17 anonim válasza:
Nagymama testvére a 30 éves lányát temette,baleset volt. Pár évre rá meghalt mellrákban a mama.
Pótnagyim (anya élettársa anyukája)is a fiát (az élettárs). Mi mentünk el este megmondani neki, öngyilkos lett. Borzasztó volt. A másik fia is elég beteg,de bízom benne,hogy túléli a mamát mert azt a fájdalmat már nem bírná.
Kedves első,nagyon sajnállak amin keresztül mentél. :(
5/17 anonim válasza:
A nagyapámék 12-en voltak testvérek, ebből 9 érte meg a felnőttkort. Tehát igen, a dédszüleim sajnos három alkalommal is temettek saját gyereket.
6/17 anonim válasza:
Nagymamáméknak 17 gyermekük volt. ( anyum volt a legfiatalabb) Amikor nagymama meghalt mindössze 3 gyermeke élte túl. Az összes többi gyerek Mama életében meghaltak. Elvira efyik unokája halála volt az utolsó amit még mama megélt. ( több unoka is meghalt mama életében)
7/17 anonim válasza:
Mamám nővére 90 (majdnem 91) évesen halt meg 2 éve. Addig eltemette 3 fiát (1 babakorában, a többi 50-60 éves korában halt meg), illetve majdnem 35 évig volt özvegy. Fogalmam sincs, hogy bírta ki.
8/17 anonim válasza:
Én valószínűleg egy generációval idősebb vagyok, mint te, az én dédszüleim közül többen veszítettek el gyereket kicsi korukban, ez abban az időben (20.század első fele) még benne volt a pakliban sajnos.
Egy idős rokonom mindkét felnőtt lányát elveszítette, az egyiket balesetben, a másik rákos volt. A második után nem sokkal meghalt ő is.
9/17 anonim válasza:
Nagymamám két fiát, az egyik 27, másik 62 éves volt. De miért érdekel ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!