Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Jogosan szólnak bele a nagyiék?

Jogosan szólnak bele a nagyiék?

Figyelt kérdés

Amikor anyumék elváltak 10 éve nagyiékhoz költöztünk! Szeretem őket mert megadtak nekem mindent! Sajnos szívbeteg vagyok pangásos szívelegtelenséggel születtem, magas vérnyomással. Emelett kétoldali halláskészülékem van... 22 éves vagyok de ezek buliba nem engednek... kiabálnak veszekednek hogy feljelentenek engem hogy én mit akarok

Ilyen betegen. Sajnos anya nem szól semmit apától ők szedtek anjo szet. Anya se mehetett ferjhez apa utan... en se buliba sehova se mehetek pedig jovore mar 23 eves leszek... nagyon szomoru vagyok..😢

2021. júl. 25. 21:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogosan, te is tudod, de nem tudsz mit tenni. Illetve két lehetőség van: 1. Elköltözöl. Munka, albérlet, stb. 2. Amikor ki akarsz mozdulni hazudsz. Kitalálsz valami olyasmit, ami nem zavarja őket. Könyvtár, barátnőnél tanulás, gyógytorna mondjuk napközbeni programra, barátnőnél alvás tanulással, stb éjszakai programra. Légy kreatív!
2021. júl. 26. 07:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!