Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » DNS teszt. Édesapám elhunyt....

DNS teszt. Édesapám elhunyt. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az a helyzet, hogy édesapám meghalt. Engem elismert törvényes gyermekének, a hugomat pedig nem. ( az ő gyermeke, kiköpött édesapám, és édesanyámnak az apámon kívűl nem volt senki mása. Szóval tuti.) DNS tesztet szeretnénk csináltatni, csak nem tudom, h azt lehet e úgy, h édesapám meghalt. Mivel én törvényesen elismert gyermeke vagyok, nem lehetne e engem és hugomat "összehasonlítani" ?

És ha ez lehetséges mennyibe kerülne egy DNS teszt?

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2010. aug. 25. 15:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Egyébként tényleg biztosak vagyunk benne, hogy ő az apja. édesanyámnak apámon kívül senkije nem volt. Ha lett volna, elmondta volna. Tudom."

Oké, az rendben van, hoy te "becsszóra" ezt állítod. Csakhogy a bíróság nem fogadja el tényként a "becsszót". Az pedig, hogy egyértelmű haszonszerzésre akarod felhasználni ezt, nem fog túl jó benyomást tenni a bíróban.

2010. aug. 25. 15:34
 12/19 anonim ***** válasza:
A bíróság szakértőt rendel ki, a dns teszt eredményét veszi alapul.
2010. aug. 25. 15:39
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem csak "haszonszerzés céljából.."

És nem VÉLEM magam a gyermekének. Mivel törvényesen elismert gyermeke vagyok. Szóval engem elismert, a gyermeke vagyok. De most nem rólam van szó, hanem a hugomról. De egyébként én is utána néztem. És nem lehetséges. Az édesapám nagyszülei meghaltak. Így nincs rá esély arra, h bebizonyítsuk, a testvérem valóban édesapám gyermeke.

Nem a pénz a legfontosabb. hanem az a tudat, hogy a hugom is elismert gyermeke legyen. Azért nem jó dolog az, hogy ha kérdezik, hogy hívják apukád nevét? Akkor mit feleljen rá, ha nincs elismerve. Születésem után otthagyta édesanyámat egyedül. Neki kellett felnevelnie egyedül. Majd visszaédesgette magát anyámhoz, ő bedőlt neki mert szerette.. és így sikeredett a második gyermek. Aki a hugom. Persze miután megtudta, h édesanyám terhes, lelépett..

Így már remélem másképp látjátok a helyzetet..

2010. aug. 25. 15:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Felelje rá azt, hogy XY, de az anyukám nevét viselem. Ennyi. Nem kell reklámozni, hogy "nem vagyok elismerve", a mai világban ez sem számít már. Főleg, ha egy halott apáról van szó. Csak ugye említettél egy olyat, hogy árvaságit szeretnétek igényelni a húgodnak is, ami ugye nem elhanyagolható pénzösszeg havonta...
2010. aug. 25. 15:43
 15/19 A kérdező kommentje:

Igen. Miért ne igényelhetnénk?... Ha van ilyen lehetőség élni kell vele. Ennyi.. Ez szerintem nem eget rengető bűn.

Ez csak egy dolog. és ha adódik ilyen, akkor miért ne? Miért löknénk el magunktól..

2010. aug. 25. 15:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Mennyi havonta kb. ez az árvasági dolog?
2010. aug. 25. 15:52
 17/19 A kérdező kommentje:
20.000 Ft körüli asszem.. Nem tudom pontosan, édesanyám biztosan tudja.
2010. aug. 25. 15:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Úgyis lehet gondolom,hogy exhumálják a holtestet,és abból vesznek mintát.{pl.Bobby Fisher esete}De ez a legvégső eset,meg a legdrágább.Ha van egyszerűbb út akkor azokat kell választani.
2010. aug. 25. 16:00
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. :)
2010. aug. 25. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!