Miért tartanak vissza adatokat a Szlovákok?
Családfámat kutatom de sajnos olyan területre tévedtem, amivel nem tudok mit kezdeni.
Felmenőimet a régi M.O. területén, Trencsén megyében találtam meg - ami ma Szlovákiában van. Írtam a városi levéltárnak, akik válaszoltak és látszólag készek voltak megkeresni nekem az adatokat, de egy idő után nem válaszoltak.
Nemrég jött egy levél, miszerint mégsem küldenek semmit, mindenféle indoklás nélkül. Fél éves egyeztetés után miért visszakozhatnak?
Nincs lehetőségem kimenni, nem ebszélek szlovákul csak angolul és ez az egyetlen esélyem arra, hogy tovább vezessem a családfát...
Szerintem ne képzelj bele semmit.Lehet,hogy téves adatokat találtak,és csak később jöttek rá.Nem hiszem,hogy az egyik felmenőd félig vérfarkas, félig vámpír volt,aztán meg összejött egy medvedisznóemberrel.
Az utolsó rész csak poén,nem sértésnek szánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!