Lesz ennek következménye?
Hát, ez így elég bonyolult, mert ha két ember elvált, és van egy gyermekük, akkor a szülőnek, akinél a gyerek el van helyezve, addig, amíg a gyermek nem felnőtt korú, kötelessége lenne vinni meglátogatni a másik szülőt is.
Nem tudom, hogy nálatok ez, hogyan lett rendezve, de ha fel akarják ezért jelenteni édesanyádat, akkor szerintem sajnos erre minden joguk megvan, mert az apádat, ha kevésszer is, de meg kellett volna látogatnod. Legalábbis én így tudom. (Bocsi, de nem 2003. május 11-én töltötted a 18-at, hanem akkor születtél, ezt nem így mondjuk helyesen.)
igen, én is erről beszélek.
"2003. május 11-én toltottem a 18" Ha most vagy 18, akkor hogy az istenbe tölthetted 2003-ban a 18-at? Akkor születtél, gondolkodj már!
Nem lesz semmi ne aggódj.
Egyébként is, ha 15-16-17 lennél sem tehetnének semmit, ha nem kényszerít anyukád, hogy ne menj apádhoz. Ha Te saját akaratodból nem akarsz menni, akkor az ég világon senki nem mondhatja meg neked, hogy márpedig oda mész.
Szép is lenne, mert már ez így törvénybe ütközne, hogy kényszerítsen arra, hogy menj bárhova is. Ha akarod ellenére elvisz, akkor pedig már emberrablás..Ennyire egyszerű a történet.
Gondolom a bíróság amikor 18 voltál, vagy a Te dontesed alapján anyádat választottad, vagy a bíró adta neki a felügyeleti jogodat, apadnak meg a látogatási jogot..
Mégegyszer írom, saját dontesed van.
mar nem lesz semmi, ne aggodj.
apadnak meg nyugodtan mondd meg, hogy nem birosagon kene elerni azt hogy legyen koztetek kapcsolat, hanem hogy normalis apakent kell(ett volna) viselkednie
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!