Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Náci leszármazottak, ti mit...

Náci leszármazottak, ti mit éreztek?

Figyelt kérdés

Német származású vagyok, és bizony rá kellett jönnöm a kényelmétlen igazságra, hogy a felmenők között bizony voltak a náci seregben szolgálók is.

Szerencsére eddig csak távolabbi rokonokról derült ki, de tisztában vagyok vele, hogy a többit is csak keresni kell...

Tudom, hogy nem vagyok felelős a az őseim múltban elkövetett hibáiért, hisz akkoriban még kósza gondolat sem voltam, ugyanakkor mégis rémes belegondolnom, hogy akár halomra ölhették az embereket.

Hasonló cipőben járok tapasztalatai, érzései érdekelne elsősorban, illetve hol tudnék a háborús tevékenységeknek utána keresni? ( Magyarországon élő németekről van szó.) Úgy érzem szükségem van rá, hogy teljesen szembenézzek az igazsággal, mert abból sokat lehet tanuli, és hátha "csak" kényszer sorozottak voltak, nem pedig elborult nácik.

2021. márc. 10. 02:03
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
16%
30: Wat?
2021. márc. 10. 23:18
 32/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek, aki normálisan tudta tenni, akármi is volt a véleménye :) .

Nem vagyok troll, egyszerű ember, akinek a legalapvetőbb gimnáziumi történelem tudáson kívül nem jutott más( nem az volt az erősségem, tehát nem is arra mentem tovább) és negyedórás kifejtést sem szerettem volna a témához, tehát ez torzíthatta a mondanivalóm. :)

2021. márc. 11. 00:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!