Szerintetek milyen joga van anyánk férjének?
Szerintem ők már veszett úgy. Az a baj, hogy aki ilyen helyzetben nő fel az hatalmas agressziót, feszűltséget,lelkisebeket hordoz magában s folyton csak gyűlik amíg kinem robban az emberből. Nehéz kezelni s egy idő után azt veszed észre, hogy mindig ideges és feszűlt vagy, mert emellé a nemkis teherhez jönnek a napi gondok s lelkileg kikészít.
Az én apám is napiszinten iszik s látnom kell évekóta amint totál hülyévé épűl le. (pl:4évig jártam lányosztályban s midenévben 40X kérdezte meg lányosztályban vagyok-e)
Ezért is választottam olyan párt aki megveti az alkoholt. Tökéletesen boldog tudnék vele lenni de szinte mindennap arra döbbenek rá, hogy semmi okom mégis feszűlt vagyok s harapós, ugrok minden félreérthető szóra. Rettegek, hogy ne váljak olyanná mint apám. Számomra ez a legnagyobb belsőharcom.
Párom szerencsére megérti s mindig meletem áll, segít bárhogyan de lekűzdeni ezt a feszűltséget. pl: masszás, szex, kirándulás, s most biciglit is szeretnék venni.
Mert ennek a gőznek KI KELL jönnie csak az nem mindegy hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!