A kérdés így nem teljes mert ha több vér is van, akkor is csak egyet tud választani mindne válaszadó, így a kiírt kérdés pontatlansajnos. Én bennem pl német és magyar vér is folyik.
2020. máj. 19. 13:35
12/26 anonim válasza:
Nagyapai reszről van bennem sziberiai és mongol :)
Szemeim állásán vissza ütött :(
2020. máj. 19. 14:48
13/26 anonim válasza:
magyar :D
2020. máj. 19. 14:48
14/26 anonim válasza:
Én csak magyar felmenőről tudok.
2020. máj. 20. 15:31
15/26 anonim válasza:
Nagypapám nagypapája (az apai-apai-apai... ágról) cseh bányász volt, aki a monarchia idején költözött Csehországból Salgótarján környékére, ami akkor virágzó bányász környék volt. A vezetéknevünk is azért ilyen ritka és érdekes, mert csehből lett magyarosítva. De már a dédpapám sem beszélt csehül, elég gyorsan magyarosodott a család. Nagypapám vándorolt el Salgótarjánból az Alföldre, apukám már ott született, az én szülővárosomban.
Anyukám részéről ilyet hallottam, hogy kun vér van benne, de az nem tudom mennyire számít különnek a magyartól.
2020. máj. 21. 01:11
16/26 anonim válasza:
Nekem azt mondták a nagyszüleim, hogy kunok vagyunk, de nem tudom, hogy ez mit jelent. Semmi különleges szokást nem tapasztaltam, ami arra utalt volna.
2020. máj. 21. 09:12
17/26 anonim válasza:
Sváb, orosz, szlovák, de a legnagyobb rész az magyar :)
2020. máj. 21. 09:19
18/26 anonim válasza:
apai részről német (nagyapám) és szlovák (nagyanyám, tót, de keverék)
anyai részről szlovák és kitudjami. nagy katyvasz :D
tervezek amúgy dns tesztet csináltatni ancestryvel
2020. máj. 21. 10:48
19/26 anonim válasza:
A Rh+
Amúgy elvileg minenkiben afrikai vér folyik. Olyan meg nincs, hogy csak egyfajta náció vére van valakiben.
2020. máj. 21. 14:39
20/26 anonim válasza:
Zömmel magyar, de sanszos valamilyen szláv is (szlovák vagy ruszin), plusz a felmenők között mindkét ágon volt nem egy olyan, aki lányanyaként szült, így az apát nem tudni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!