Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Kiben milyen vér folyik a...

Kiben milyen vér folyik a legjobb tudomása szerint?

Figyelt kérdés

2020. máj. 19. 10:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%
A kérdés így nem teljes mert ha több vér is van, akkor is csak egyet tud választani mindne válaszadó, így a kiírt kérdés pontatlansajnos. Én bennem pl német és magyar vér is folyik.
2020. máj. 19. 13:35
 12/26 anonim ***** válasza:
76%

Nagyapai reszről van bennem sziberiai és mongol :)

Szemeim állásán vissza ütött :(

2020. máj. 19. 14:48
 13/26 anonim válasza:
36%
magyar :D
2020. máj. 19. 14:48
 14/26 anonim ***** válasza:
33%
Én csak magyar felmenőről tudok.
2020. máj. 20. 15:31
 15/26 anonim ***** válasza:
28%

Nagypapám nagypapája (az apai-apai-apai... ágról) cseh bányász volt, aki a monarchia idején költözött Csehországból Salgótarján környékére, ami akkor virágzó bányász környék volt. A vezetéknevünk is azért ilyen ritka és érdekes, mert csehből lett magyarosítva. De már a dédpapám sem beszélt csehül, elég gyorsan magyarosodott a család. Nagypapám vándorolt el Salgótarjánból az Alföldre, apukám már ott született, az én szülővárosomban.

Anyukám részéről ilyet hallottam, hogy kun vér van benne, de az nem tudom mennyire számít különnek a magyartól.

2020. máj. 21. 01:11
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Nekem azt mondták a nagyszüleim, hogy kunok vagyunk, de nem tudom, hogy ez mit jelent. Semmi különleges szokást nem tapasztaltam, ami arra utalt volna.
2020. máj. 21. 09:12
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Sváb, orosz, szlovák, de a legnagyobb rész az magyar :)
2020. máj. 21. 09:19
 18/26 anonim ***** válasza:
25%

apai részről német (nagyapám) és szlovák (nagyanyám, tót, de keverék)

anyai részről szlovák és kitudjami. nagy katyvasz :D

tervezek amúgy dns tesztet csináltatni ancestryvel

2020. máj. 21. 10:48
 19/26 anonim ***** válasza:
23%

A Rh+

Amúgy elvileg minenkiben afrikai vér folyik. Olyan meg nincs, hogy csak egyfajta náció vére van valakiben.

2020. máj. 21. 14:39
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Zömmel magyar, de sanszos valamilyen szláv is (szlovák vagy ruszin), plusz a felmenők között mindkét ágon volt nem egy olyan, aki lányanyaként szült, így az apát nem tudni.
2020. máj. 23. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!