Véleményeket, és tanácsokat kérnék tőletek ha vagytok, voltatok ilyen helyzetben?
ilyen stilussal meg érthetetlen szöveggel én inkább tényleg takaritani mennék el...
nyugodjon békében kedves magyartanárnőm most olvasná,forogna sirjában....
te tanári diplomát? szégyen...
Hello az vagyok aki lenőzött!
Most őszintén sajnálnunk kellene téged?Egy egyetemet elvégezni nem kis lóvé még akkor sem ,ha állami mert csak kellenek jegyzetek,könyvek,szakirodalmak,esetlegesen sokaknak magántanár is.Úgyhogy nemhinném hogy ezekután ha már ezt eltudtad végezni olyan szegénysanyarú sorsod lenne.Én 14 évesen kilettem dobva mennyek ahová akarok jelszóval!Élek virulok próbálok melózni ,és nem azt nézem,hogy jajj ha már tanultam a szakmámért latint meg 4,5 évet akkor csak abba menyek mert nem adom lejebb!Akkor sehova se jutnék.Akkor ezzel az erővel kérek mindenkit ,h mivel filmbeillő a történetem KÉRLEK SZÁNJATOK MEG ÉS SAJNÁLJON ENGEM MINDENKI!Egy FFI ban hogy nincs annyi gerinc,hogy ha van de nem is az ami a képesítése akkor elválalja mert munka?Ez a mi országunk a mi civilizációnk éljen.
19/N
Igaza van 19/N -nek. Milyen FÉRFI vagy te? Nem csoda, hogy nőnek hittek. Nyavalyogsz itt, mint egy...
Tünés takarítani, amíg nincs jobb!
A mai magyar helyzetben a legtöbb embernek nehéz a sorsa! Az enyém is sz ar!! Meg még sok másiké. Akkor most mindenki bőgjön?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_..
itt van a link, és a fősuli után is bőven van problémám, hol családi hol más. Dolgozni tudok és akarok is, nem ez a lényeg az egészben. Remélem nem fikázztok ki megint, érdemes belegondolni, hogy igenis hatnak az emberre a múltbéli dolgok, és nem mindenki tud mindent magába feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!