Ezen kívül tudok zsidó és osztrák, másik részről görög felmenőkről, de ezeknek mértékét nem tudom.
2020. febr. 19. 17:29
25/46 anonim válasza:
Anyai nagymamám Horváth vezetéknevű volt és elég közel volt a horvát határ ahhoz ahol eredetileg laktak, úgyhogy szerintem az ő korábbi ősei is “bevándorlók” voltak. Meg volt egy olyan vezetéknevű dédszülőm is ami utalhat zsidó származásra is . Az orrom formájából is lehet erre következtetni egyébként . Ezen felül apai oldalról elvileg volt még egy ős aki valahonnan Nyugat-Oroszországból származik , aki nekem már ük-ük szülőm :D
2020. febr. 19. 17:29
26/46 anonim válasza:
#7 vagyok.
Tudtam, hogy le leszek pontozva. :D Szerintetek én választottam a géneket? Idióták. Amúgy anyám román csak, és vele meg nem jó a kapcsolatom, nem akarok semmiképpen se rá hasonlítani. Semmi közöm amúgy a románokhoz ezen kívül.
2020. febr. 19. 17:43
27/46 anonim válasza:
”Ti bennetek hanyadrészt van nem magyar vér?“
Ha csak és kizárólag a kérdésre kéne pedánsan, egyébiránt szűkszavúan válaszolni, akkor a válaszom az, hogy a mi családunkban senki nem magyar. Tehát 1/1. Részletekbe most nem megyek bele, fantáziátokra bízom. Sem a vezetéknevem, sem az utónevem nem magyar eredetű.
2020. febr. 19. 17:56
28/46 anonim válasza:
Annyi tuti, hogy van bennem olasz vér. Dél-olasz, de hogy hányad részben, passz.
2020. febr. 19. 17:57
29/46 anonim válasza:
én 3/425 dán
0,02 /80 japán
123456/645321 kelta
666/999666 eszkimó vagyok.
És mielőtt rákérdezel,igen,ez biztos.
2020. febr. 19. 18:33
30/46 anonim válasza:
Hát, magyar nem igen van. Vn helyette sváb, német, és egy kis szlovák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!