Ti bennetek hanyadrészt van nem magyar vér?
Figyelt kérdés
Pl 1/16-od szlovák, 32-ed német stb...2020. febr. 19. 15:09
1/46 anonim válasza:
Egynyolcad német, egynyolcad ruszin.
2/46 anonim válasza:
Fogalmam sincs. A nevem alapján van bennem sváb vér de pont nem érdekel. Magyarnak születtem, Magyarországon élek. Magyar vagyok. Nem a különbségek számítanak, hanem az ami közös...
3/46 anonim válasza:
Nem tudom. A nevem biztos nem, nagyapám magyarosította, azon kívül minden általam ismert rokon magyarként deffiniálta magát. Apai nagyszüleimtől Magyar/Ukrán-Lengyel keverék, de a somogyi határszéli anyai nagyszülők sem biztosan 100%-ig magyarok.
4/46 anonim válasza:
50% vend, ez tuti
De apai nagyimra azt mondták anno, hogy van benne török vér, de ez nem 100%
Ellenben az apai nagyapám családfája visszavezethető 1634-ig, éss van ott pár német meg francia női név.
9/46 anonim válasza:
Én negyedrészben sváb vagyok, kb. negyedrészben székely, negyedrészben erdélyi szász, a többit nem tudom. Lehet, van bennem egy kis echte magyar vér is!
10/46 anonim válasza:
"Anyám kún volt, az apám félig székely, félig román, vagy tán egészen az. Anyám szájából édes volt az étel, apám szájából szép volt az igaz." (József Attila)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!