Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Névváltoztatási kérdés? Miről...

Névváltoztatási kérdés? Miről mire?

Figyelt kérdés
Aki megváltoztatta a keresztnevét, az mitől mire váltott? Konkrét név is érdekel, de a stílus a lenyeg: egyszerű, hetkoznapi névről váltott kukoinlegesebbre vagy fordítva? A gyermekvállalás kategóriában állandóan azzal jönnek, hogy szegény gyerek ilyen xar nev, ha valami különlegeset talál szépnek a szülő, kíváncsi vagyok a valóságban mennyire áll meg, hogy a gyerek valóban rossznak tálalja azt a különleges nevet és másikat választ
2019. okt. 6. 12:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Azt jó lenne tudomásul venni végre, hogy nem a nevétől lesz valaki különleges. Egy elhibázott névadással meg lehet keseríteni az egész gyerekkorát valakinek, csak mert anyuci-apuci úgy gondolta, hogy az ő gyerkőce különleges és ennek megfelelően különleges nevet is érdemel, csak épp a többi különleges gyerekkel nem számoltak, akik szétszívatják érte és lesz egy különleges, introvertált, depressziós szülőkre haragudó gyerekük.
2019. okt. 6. 13:02
 2/16 anonim ***** válasza:
23%
Ez hülyeség, nekem két keresztnevem van, azért, mert anyám barátnője szerint az első nevem egy takarítónőre emlékezteti, akkor nem volt divatos. Most felnőttként mindenki megjegyzi, hogy milyen szép nevem van, teszem hozzá a vezeték és a két keresztnév is együtt.
2019. okt. 6. 13:02
 3/16 A kérdező kommentje:
Kosz első kettő, kár hogy nem a kérdésre sikerült válaszolni.
2019. okt. 6. 13:04
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim nagyon vicces kedvükben lehettek, amikor az én nevemet kitalálták: Vincencia. Nagyon utáltam. Viktóriára változtattam, a 18. szülinapom utáni napon.
2019. okt. 6. 13:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem olyat aki Hermináról változtatta Tündére.
2019. okt. 6. 13:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
"különlegesről" normálisra. A szüleimtől az Abelina nevet kaptam, képzelhetet miként csúfoltak általános alsótól középiskoláig. Unokahúgom is gondolkodik, bár ő még csak 8 éves és Zara a neve, őt is piszkálják, már jó fél éve könyörög a szüleinek hogy nevet változtathasson.
2019. okt. 6. 13:25
 7/16 anonim ***** válasza:
19%
Jaj, ha nem a nevébe kötnek bele, keresnek mást rajta , nyugi. Itt a gyakorin a nevekgirl 99% xarnak számít mert mindenre kapnak valami csúfolást. Komolyan mondom , a felnőttek néha gonoszabbak a gyerekeknél.
2019. okt. 6. 15:12
 8/16 A kérdező kommentje:

Csúfolódni valóban nem csak a neven lehet. Nekem átlagos nevem van, a szemüvegemmel és a hajszínemmel csúfoltak.

Szerintem egy szzlii nem kibaxasbol választja a gyerek nevet, hanem azért, mert neki az tetszik.

2019. okt. 6. 16:47
 9/16 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező, akkor változtassa meg a saját nevét a neki tetsző névre ne a gyerekkel szúrjon ki.
2019. okt. 6. 17:49
 10/16 A kérdező kommentje:

9!

Szerinted egy szülő szándékosan ki akar szúrni a gyerekével?

2019. okt. 6. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!