Mit gondoltok a Sike vezetéknévről?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 19:47
1/17 anonim válasza:
Valahogy mintha kimondhatatlan lenne. "sike"-nek nagyon fura, "szájk"-nak vagy "szájki"-nak meg nem magyaros ~
Persze nem rossz, csak fura, meg attól is függ, hogy mi a hozzá tartozó keresztnév =D
2/17 anonim válasza:
Sike Tamás
Sike Tamara
Vannak viccesebb nevek is. Az biztos, hogy névválasztásnál oda kell figyelni, Mert különben hasonló nevek születnek:
- Rejsz Olga
- Kandisz Nóra
- Fele Áron
- Kala Pál
- Pi Álmos
- Kovács Anna (röviden K. Anna)
- Gal Ádám
- Medve László (becézve Maci Laci)
- Ceruza Elemér
stb.
3/17 anonim válasza:
Előzőhöz: Beverneki-Kemény Farkas
Bekő Antal (Bekő Tóni)
Semmi extra nincs a Sike névben.Nem rosszabb és nem jobb, mint a többi.
4/17 anonim válasza:
nekem a szike jut róla eszembe.xD
5/17 anonim válasza:
Nekem hirtelen egy ragozós mondóka jutott róla eszembe:)
Én sike, te fuszos
Te sike, mi fuszos
Mi sike, ti fuszos
6/17 anonim válasza:
Semmit, ugyanolyan vezetéknév, mint bármelyik másik...
7/17 anonim válasza:
Szöuli (1988) olimpiai bajnok birkózónk. Egyébként mwg a vezetéknév nagyrészt adottság. Csak különösen speciális esetben érdemes eltekinteni a konvencionális használatától, de ez nem az az eset. Semmi baj vele.
8/17 anonim válasza:
Nálunk van egy Sike Gyula nevű szájsebész.
9/17 anonim válasza:
Semmi baj vele, csak nem szabad hozzá T betűvel kezdődő keresztnevet választani. Amúgy teljesen átlagos. Sike Máté, Sike Róbert, Sike Mariann... Csak így random írtam pár nevet, és nekem semmi negatívum nem jut róluk eszembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!