Hogyan derítsem ki, hogy adoptálva vagyok?
A tinik folyton ábrándoznak. Folyton szeretnének valami olyat ami kitűnik, ami másokat megdöbbent stb.
Én tízen évesen arról fantáziáltam, hogy elmegyek egy koncertre és az énekes meglát a tömegben és megkéri a kezem. Konkrétan Bon Jovi 🤣🤣🤣
Szerintem irányítsd másra a figyelmed, próbálj meg a tehetségeddel vagy a fantasztikus személyiségeddel kitűnni. Legyen hobbid, tanulj, barátkozz, legyen szerelmed.
Öszintén szólva nekem négy gyerekem van, azt még tudom, hogy mi meddig kapott anyatejet illetve tápszert, de azt már nem, hogy melyik mokor indult el, mit mondott elsö szóként, szóval az egyáltalán nem bizonyítana semmit, ha nem tudják.
Másrészt nálunk a tesvéremröl egyáltalán nincs babakép, csak óvodás kora után, mert annyira furcsa arcállása volt, hogy a korai képeken úgy nézett ki, mint akinem valami fogyatékossága van, ezért azokat a szülök hamar leselejtezték.
Terhesen régebben nem volt divat képeket készíttetni magukról, ez azóta megszokott, amióta a facebook és társai megjelentek.
A gyerekek jó része nem hasonlít a szülökre/nagyszülökre, mert korábbi ösöktöl örökölt tulajdonságok jönnen náluk elö.
Eléggé kizártnal tartom, hogy örökve lennél fogadva, szerintem csak beképzeled.
De mindettöl függetlenül az anykönyvi hivatalban kérhetsz a születési anyakönyvröl másolatot (természetesen nem ingyen, de nem vészesn drága), ez nem feltünö, sok mindenhez szokott kelleni, ha az eredeti elveszett vagy valamiért nem találják.
Születési anyakönyvi kivonatot keresd meg. Ha elveszett tudsz kérni szerintem másolatot. Kell dukomentumnak lennie a születésedről.
Mellesleg meg ha így is lenne sem hiszem hogy sok mindenen változtatna.
Olvasd el a csaladi-kapcsolatok__egyeb-kerdesek__10132225-ugy-hallottam-vannak-mas-szuleim-nagyon-megzavart-a-gondolat-mit-tegyek
kérdésre írt válaszomat, amit most írtam egy-két órán belül (2019.10.14. 23 óra után)
Valamelyik testvéreddel nem tudnál leülni, és megkérdezni tőle ezt, ha a szüleid csak terelik ezt a témát?
Ők lehet, hogy őszintébben tudnának veled erről beszélni.
Az én szüleim végigdokumentálták az egész gyerekkoromat a születésemtől kezdve, és főleg ebben a kezdeti szakaszban a leglelkesebbek általában, így ez szerintem is gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!