Az unokatesóm kisfia nekem kim?
Figyelt kérdés
Köszi!2008. nov. 15. 11:15
1/10 anonim válasza:
az is unokatestvér, csak kérdés hogy hanyadik...harmdik avgy negyedik???ha első unokatestvéred fia akkor második... :) remélem érthető
2/10 anonim válasza:
ha olyan okosak vagytok hogy le tudjátok szavazni a válaszát az előttem szólónak, akkor miért nem írtok ti magatok?????sztem tökre igaza van
3/10 anonim válasza:
Sztem az az előtted szóló te magad vagy :D egyébként meg nincs igazad.. mert másodunokatestvérek az ő gyereke és az unokatesója gyereke lenne
4/10 anonim válasza:
na én is azt írtam hogy második vagy harmadik unokatestvér....
5/10 anonim válasza:
de én nem róla, hanem a gyerekéről beszéltem, hogy a kérdező gyereke és az unokatestvérének a gyereke másodunokatestvérek.. te teljesen másról beszélsz..
6/10 A kérdező kommentje:
Az első unokatesóm kisfiára gondoltam. Nekem ő nem az unokaöcsém? Mert vmi olyasmit mondtak nekem,hogy az un.öcsém,mert a dédnagymamánk közös.
2008. nov. 17. 19:21
7/10 A kérdező kommentje:
Ja és köszi az eddigi hozzászólóknak.
2008. nov. 17. 19:23
8/10 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy a testvér fiú gyermeke az unokaöccs. Őt talán "másod" unokaöccsnek nevezhetnénk. De szerintem erre nincs is kifejezés.
És a te gyereked lesz az unokatesód fiának a másodunokatestvére.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos választ!
2008. dec. 13. 11:37
10/10 anonim válasza:
Nem közös a dédnagymamátok! A te dédnagymamád az unokatesód gyerekének üknagymamája!
Nincs erre magyar szó, hogy ő neked kid de az biztos, hogy oldalági rokonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!