Nem akarok együtt lakni a férjem szüleivel. Mit tehetnék ellene?
Vásároltunk pár éve egy kicsi házat a férjemmel. Már akkor szóba került, hogy esetleg a szülei a ház melletti melléképületet megcsinálnák maguknak, mert albérletben élnek. Kitört egy családi botrány, amit anyósomnak lehetett köszönni, így megmondtuk nekik, hogy nem jöhetnek. Ám a férjem az elmúlt hetekben megint előhozta a témát, hogy mégis csak jöjjenek ide. Én nemet mondtam rá, ugyanis azóta kiismertem az anyósomat, és nagyon nem szeretnék vele élni. Ezt megmondtam a férjemnek, aki sok vita árán tudomásul vette. Mégis a tudomásomra jutott, hogy a hátam mögött beszélt a szüleivel és az akaratom ellenére továbbra is ajánlgatja nekik. Mit tehetnék ellene? Fele-fele arányban vásároltuk a házat. Úgy tűnik, hogy a leülök megbeszélni vele már nem opció.
Nem utálom az anyósomat, apósomat, de nyugodt életre vágyom, ezért vettünk egy csendes kis faluban házat. Velük biztosan nem lenne nyugodt, mert szeretnek belekotnyeleskedni a dolgokba és néha az anyósom nagyon rosszindulatú tud lenni.
Ide hozhatja a szüleit a beleegyezésem nélkül?
Ez abszolút válóok!!
Nincs más lehetőséged, döntés elé kell állítanod. Vagy te, vagy a szülei!
Ha ezen elgondolkodik, akkor nem jósolok sok jót 😕
Egy udvarban laknátok?
Ez sem piskota mert biztos vagyok benne h a férjed adna nekik kulcsot
aztán ki be járnának a lakásotokban...
2.
Ki ujitaná fel azt az èpületet?
Kinek a pènze lenne?
Hàzasságban nincs enyém tiéd
„közös a vagyon“
En is a valast hoznam fel
en sem elnek anyosomekkal
ö is szeret mindenhol ottlenni
plane naluk is az udvarban el az anyukaja,es allandoan megy a balhè...
Felnött ember vagy,szükseged van magan eletre..
mert befogsz golyozni ha engedsz...
Es mindig az anyjat fogni vedeni ezt jo ha tudod!
Ne engedd. Ha minden ok lenne anyósékkal és segítene rajtuk, akkor talán, de így, hogy sok a "probléma" velük semmi esetre sem.
A tető "véletlen" beszakadás nem rossz ötlet.
De az sem, hogy ha tényleg addig erősködik a férjed és már költöztetné a szülőket, akkor lebontatnám az épületet. Ha ő dönthet a te beleegyezésed nélkül a szülei odaköltöztetéséről, akkor te is dönthetsz nélküle az épület lebontásáról.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Úgy tűnik, hogy végre megértett engem és leállt ezzel a tervével. Megmondtam neki, hogyha jönnek a szülei, akkor én megyek. Nagyon jó érveket mondtatok, amikkel sikerült őt meggyőznöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!