Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem akarok együtt lakni a...

Nem akarok együtt lakni a férjem szüleivel. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Vásároltunk pár éve egy kicsi házat a férjemmel. Már akkor szóba került, hogy esetleg a szülei a ház melletti melléképületet megcsinálnák maguknak, mert albérletben élnek. Kitört egy családi botrány, amit anyósomnak lehetett köszönni, így megmondtuk nekik, hogy nem jöhetnek. Ám a férjem az elmúlt hetekben megint előhozta a témát, hogy mégis csak jöjjenek ide. Én nemet mondtam rá, ugyanis azóta kiismertem az anyósomat, és nagyon nem szeretnék vele élni. Ezt megmondtam a férjemnek, aki sok vita árán tudomásul vette. Mégis a tudomásomra jutott, hogy a hátam mögött beszélt a szüleivel és az akaratom ellenére továbbra is ajánlgatja nekik. Mit tehetnék ellene? Fele-fele arányban vásároltuk a házat. Úgy tűnik, hogy a leülök megbeszélni vele már nem opció.

Nem utálom az anyósomat, apósomat, de nyugodt életre vágyom, ezért vettünk egy csendes kis faluban házat. Velük biztosan nem lenne nyugodt, mert szeretnek belekotnyeleskedni a dolgokba és néha az anyósom nagyon rosszindulatú tud lenni.

Ide hozhatja a szüleit a beleegyezésem nélkül?

2019. júl. 23. 17:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%

Ez abszolút válóok!!

Nincs más lehetőséged, döntés elé kell állítanod. Vagy te, vagy a szülei!

Ha ezen elgondolkodik, akkor nem jósolok sok jót 😕

2019. júl. 24. 04:04
 22/25 anonim ***** válasza:
79%

Egy udvarban laknátok?

Ez sem piskota mert biztos vagyok benne h a férjed adna nekik kulcsot

aztán ki be járnának a lakásotokban...

2.

Ki ujitaná fel azt az èpületet?

Kinek a pènze lenne?

Hàzasságban nincs enyém tiéd

„közös a vagyon“

En is a valast hoznam fel

en sem elnek anyosomekkal

ö is szeret mindenhol ottlenni

plane naluk is az udvarban el az anyukaja,es allandoan megy a balhè...

Felnött ember vagy,szükseged van magan eletre..

mert befogsz golyozni ha engedsz...

Es mindig az anyjat fogni vedeni ezt jo ha tudod!

2019. júl. 24. 08:46
 23/25 anonim ***** válasza:
69%

Ne engedd. Ha minden ok lenne anyósékkal és segítene rajtuk, akkor talán, de így, hogy sok a "probléma" velük semmi esetre sem.

A tető "véletlen" beszakadás nem rossz ötlet.

De az sem, hogy ha tényleg addig erősködik a férjed és már költöztetné a szülőket, akkor lebontatnám az épületet. Ha ő dönthet a te beleegyezésed nélkül a szülei odaköltöztetéséről, akkor te is dönthetsz nélküle az épület lebontásáról.

2019. júl. 24. 09:30
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Úgy tűnik, hogy végre megértett engem és leállt ezzel a tervével. Megmondtam neki, hogyha jönnek a szülei, akkor én megyek. Nagyon jó érveket mondtatok, amikkel sikerült őt meggyőznöm.

2019. júl. 25. 20:10
 25/25 anonim ***** válasza:
Fog ez még előkerülni... sajnos... amúgy ha a kisház nem lesz, timellétek akarnak majd a nagyházba költözni. Romló apóst a felesége nem akarja egyedül ápolni, sztem erre megy ki a dolog.
2019. dec. 2. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!