Hogy gondolhatja reálisan, hogy ilyen hamar akar unokát?
Figyelt kérdés
A párommal fél éve vagyunk együtt. Szerencsére az anyukájával is jól kijövök. Mindig nagyon aranyosan viselkedik velem. Szóval abszolút semmi problémám nincs vele és örülök neki, hogy ilyen. Ami értetlenségre ad okot, hogy amikor meglátogatjuk a párommal, akkor mindig rápörög az unoka témára. Nekünk is tervben van az esküvő és a gyerek is, ezért nem veszem rossz néven, de neki olyan, mintha azonnal kéne már az unoka. Szokta kérdezgetni, hogy miért nem házasodunk meg hamarabb, mert akkor jöhet a baba is. És azt is mondja, hogy szeretne jövő ilyenkor már unokázni. Igazából aranyos, hogy így lelkesedik, csak azt nem értem, hogy hogy gondolhatja reálisnak azt, hogy egy fél éves kapcsolatba egyből jöjjön a gyerek :D Mert az felelőtlenség is lenne. Nem is olyan idős, hogy sürgetné az idő, mert csak 50 éves.2019. jún. 4. 12:00
11/14 anonim válasza:
Én nem kaptam fel a vizet, és nem hülyéztelek le - veled ellentétben. Tényeket közöltem, amit első kézből tapasztaltam. Mellesleg, ha már a származásokról beszélünk: nagymamám egy szabolcsi kis faluból származik, idén lenne 100(!) éves. SOHA nem hordott fejkendőt, 27 évesen ment férjhez (egyik nővére még idősebb korában), ott a faluban és senki nem szólta meg. Fejkendős nénike a drága dédim volt, akit imádtam Születésemtől tizenéves koromig szinte minden nyarat ott töltöttem. Tiszteletet utatni inkább neked kéne az idősebbek felé, nem pedig kioktatni, mert ahhoz nagyon kevéske vagy. Minden korban voltak haladóbb gondolkodású emberek, meg kevésbé olyanok is. Nyilván a te családod kevéssé volt olyan, az enyém meg igen. Eten kár vitázni, nincs két egyforma ember, család. Arra szerettem volna rávilágítani, hogy nem lenne szabad általánosítani. Ezek szerint nem értetted. Sajnálom!
12/14 anonim válasza:
Nehogy már Anyósod szóljon bele. Az én anyám is ilyen, de én neki sem engedem, pedig vele lakok, de a kenyérkereső én vagyok.
13/14 anonim válasza:
Nálunk is a szülők nyomatják, de pl nagyanyám sose kérdezte, hogy akarunk e, lesz e, stb.
14/14 anonim válasza:
Hasonló volt nálunk is a helyzet, nagyon aranyos volt és kedves, majd egy beszélgetés során (egy közös baráti párnak becsúszott a baba) közölte, hogy ha mi így járnánk, nyugodtan szüljem meg, ő felneveli, én meg majd tanulhatok tovább..Ekkor a kijelentéskor, mi 20 évesek voltunk, fél éve jártunk és párom egyke. Köpni-nyelni nem tudtam. Ez a téma hol durvábban, hol light-osabban előjött az elkövetkezendő években, (volt,hogy a nagymamája hívott fel,hogy egy év múlva unokázni szeretne). Párom próbált segíteni, rájuk szólt, beszélt velük, hiába..Akkor használt, amikor már én csaptam az asztalra,hogy először tanulás, utána esküvő és utána gyerek :D Anyuka akkor is 50 elején volt, menopauza kapujában, lehet ez az indok nálatok is :) 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!