Külön szeretnék költözni. Akkora baj ez?
Figyelt kérdés
Párom maradna otthon, szüleivel,ott van egy nagy ház. Szomszédba párom öccséék 2 gyerekkel. Én önálló életre vágyom. Természetesen jöhet mindenki, de kereteken belül. Nem akarok így, egy kupacon élni, csak mert ott a ház. Vélemények?2019. ápr. 9. 09:44
11/12 anonim válasza:
Én ultimátumot adnék a pasinak, vagy a mamahotel, vagy én és az önállóság. A választása mindent bebizonyítana. És csatlakozom egy előttem válaszolóhoz: szülőhöz, anyósékhoz NEM költözünk! Jobb távolról szeretni, mint közelről utálni.
12/12 anonim válasza:
Én sosem szerettem volna így élni, ahogy most, de én is bele mentem, hogy anyósék szomszédságában lakunk, külön házban, de egy telken velük, a sogorékkal és az özvegy nagymamával. Férjem nem szerette volna itt hagyni a nagy házat, meg a nagy családot. Én meg őt szerettem és naivan idejöttem. Ma már pár év elteltével bánom, mint a bűnömet. Úgy érzem, nincs magánéletünk, a szánkba látnak, egy nyitott könyv minden mozdulatunk. Úgy irigylem azokat, akik külön vannak... Néha mikor kiborulok, a párom is belátja az igazamat, de pár nap múlva már szarik rám. Nem akar innen elmenni. Mindig mondja h nem mániáskodni kell, hanem alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!