Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Külön szeretnék költözni....

Külön szeretnék költözni. Akkora baj ez?

Figyelt kérdés
Párom maradna otthon, szüleivel,ott van egy nagy ház. Szomszédba párom öccséék 2 gyerekkel. Én önálló életre vágyom. Természetesen jöhet mindenki, de kereteken belül. Nem akarok így, egy kupacon élni, csak mert ott a ház. Vélemények?
2019. ápr. 9. 09:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy baj, én nem hiszek a többgenerációs együttlakásban. Szerintem nem egészséges.
2019. ápr. 9. 09:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi megpróbáltuk anyósommal mert sokszor sirt hogy egyedül van (férje egyik fia meghalt) 4 szoba van a házban 2 fürdő ugyhogy területileg megfértünk volna bőven de nem egészséges mert óhatatlanul is egy idő után beleszolnak egymás életébe az emberek. Kb fél évig birtuk és most külön lakunk. Ez az egészséges ha függetlenedni akarsz.
2019. ápr. 9. 10:00
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Ez csak nagyon önálló és érzelmileg is független emberek esetében müködhet, ha teljesen külön lakás van mindkét félnek.

A te esetedben a párodnak esze ágában sincs leválni a szülökröl, te mindig csak "beköltözött" (rosszabb esetben betolakodott) valaki lennél, önálló életröl, független párkapcsolatról nem lehetne szó.

Szerintem közöld vele, hogy vagy külön költöztök valahová, ahol a családja nincs jelen (még a szomszeßdban sem), vagy ennyi volt a kapcsolat, így semmi jövöje sincs.

2019. ápr. 9. 10:17
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Te gondolkodsz jól szerintem.

Miért akar ő a szüleivel élni? Felnőtt ember, kapcsolata van, logikus lenne elkoltoznie

2019. ápr. 9. 10:34
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Hány évesek vagytok amugy?

Van mindkettőt9knek munkahelye?

2019. ápr. 9. 10:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Anyuci pici fia!

Normalis felnott ember kulonallo fuggetlen eletet akar kulon a szuloktol!

Nalunk anyukam teljesen tonkrement mert a mama velunk lakott.

Apukam anyukaja.

Allandoan beleszolt mindenbe semmi sem volt jo,

egy ido kijott a foga feherje.

Aztan idosodott elkezdett inni is!

Le a kalappal anyukam elott h ezt csinalta

es megturte es gondozta

Bar!ez miatt el is veszitettem!

Az a sok stressz es ideg tonkretette,agyverzest kapott 57 evesen

tavaly;( es mar a menyorszagban van

Nem volt egeszseges,es senkinek sem az!!!

Csak a problema van es lesz is!

Masreszrol az embernek semmi magan elete nemesz

es sajnos sok esetrol tudok ahol az egyik fel megcsalasba menekul a sok elvaras miatt.

2019. ápr. 9. 11:46
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Szülőknél, anyós-apósnál nem lakunk. Első számú szabály!
2019. ápr. 9. 13:30
 8/12 A kérdező kommentje:
28 és 35(ő). Van persze munkahelyünk.
2019. ápr. 9. 14:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Imàdom anyukamat, anyósommal is jóban vagyok (tudom meglepő). Mindkettővel egy községben élünk, de kb 3 utcányira. Ez optimalis. Nem akarnek egyikkel se együtt élni. Saját életritmusunk van. Senkit nem erdekel, ha délután heverészek 1 órát a tv előtt. Este ha a gyerekek elalszanak mi akkor tvzünk, beszélgetünk. Van hogy este 22kor főzök másnapra. Nem hiszem hogy ezt tolerálná egy 60 éves mama. És nem akarnék mindig valakihez alkalmazkodni. Így tökéletes az életünk. Van jogy valamelyik mama elmegy a gyerekekért az oviba, vagy feljön heti 1x 1-2 órára. De ez elég is. Nekik is. Semmiképp nem nyugodnék bele a helyedben ebbe. Egy csomó konfliktus forrás. Mi van hogy gondolunk egyet, és csak úgy kertipartizunk szombaton a barátainkkal. A nagyszúlők meg ott keringenének körülöttünk? Imadom őket, jó közel lakni, de semmiképp se együtt! 33/N
2019. ápr. 9. 14:30
 10/12 anonim ***** válasza:
87%

NE! Ne menj oda semmi féle unszolás hatására sem! Ha azzal jön, hogy majd pénzt gyűjtötök ott meg hasonlók, akkor se menj!

Nincs az a pénz jegyzed meg! Semmit nem ér pár száz ezer amikor majd lelkileg nyomorultul érzed magad a végén náluk...

2 évet húztam le anyóséknál a párom miatt, mert neki a kényelem számított sajnos, nem én. Csak én meg féltem jaj mi lesz ha nemet mondok elhagy? Azóta is bánom, hogy belementem akkor. Sosem derült ki hajlandó lett e volna AKKOR IS külön menni. Mert 2 év után annyira rossz lett a viszonyom a családjával, hogy kijelentettem én megyek, ha nem jössz megyek egyedül, végeztem akkor veled nem érdekel többet nem fognak bántani engem meg nem fogom elnézni nekik semmit most már! Úgyhogy külön mentünk. Akkor már hajlandó volt és azóta is bánja, hogy akkor nem akart eljönni. Mondom nem kellett volna ennyire a pénz után lenni! Meg a mamahotel!

Jaj istenem de megbántam, hogy a lábam betettem oda egyszer is.

Állítsad nyugodtan választás elé! Felnőtt akar lenni vagy egy szaros kisgyerek?

Tanulj az én hibámból!

2019. ápr. 9. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!