Hogy mondjam meg anyósomnak, hogy az ajándékai feleslegesek?
Náluk az a szokás, hogy ha jön akkor hozni kell valami ajándékot a gyereknek. Ezzel nincs is gond, de születése óta pólókat hoz neki. Ami azt jelenti, hogy legalább 100 db pólója van a gyereknek, amit nem adok rá, mert még csak másfél éves, és folyamatosan felhúzgálja, kinn van belőle a veséje, én csak bodyt szoktam ráadni.
A férjem nem hagyja, hogy elajándékozzam őket, mert hogy mi van, ha egyszer rákérdez anyósom és nem lesz meg. És ő amúgy sem ért egyet azzal, hogy nem adok pólót a gyerekre.
Egyszerűen nem férünk el, nincs semmi helyünk, mert az ilyen felesleges kacatokat kell tárolni.
Arról nem is beszélve, hogy jön anyósom, és jön a hülyesegeivel, hogy miért nem azt adom rá amit ő hoz, ha meg érvelek azzal, hogy lefagy a veséje, akkor elkezd hisztizni, hogy túlféltem a gyereket...
Szerinted vidd el a Máltaiaknak, vagy családsegítőbe a pólókat. Ha anyós/apa erre beszól (hogy a ti gyereketek kinőtt ruháit elajándékoztad a szegényeknek), akkor nem neked kell szégyenkezned.
Egyébként ha már tanácsoltál neki a bodytól a fürdős kacsáig mindent, és mégis pólót hoz, akkor nyilvánvalóan téged akar ezekkel szekírozni (szerintem...) Hogy túlfélted, hogy nem hallgatsz a fiára sem, meg őrá sem, stb. Játszámázás, ahogy írta is már valaki.
A kérdező nem akarja pólóba öltözetni a SAJÁT gyerekét
A férje meg akarja, és? Olvasd el a kérdést. A kérdezőnél mindenkinek kuss van...
Igen, itthon egyszál hosszú bodyban van, mert nagyon meleg van, hiába nem fűtünk
Na most akkor döntsd már el, megfagy vagy nagyon meleg van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!