Mit csináljak anyósommal?
Van egy 8 hónapos gyerekünk. Anyósom állandóan felhív, nekem panaszkodik, hogy sohase megyünk hozzájuk, bezzeg az én anyámhoz hetente megyünk. De mit csináljak vele, ha a férjem egyszerűen nem akar menni mert minden egyes alkalommal azt kell hallgatnia, hogy miért nem jár fel a nagyanyjához, a dédnagyanyjához, meg az unokatestvéréhez.
Próbáltam már erről beszélni vele, hogy azért nem járunk hozzá gyakran, mert állandóan beszólogatnak neki, és nem akar menni. Próbáltam megértetni vele, hogy a férjem már nem egy 18 éves iskolás kissrác, hanem dolgozik és van egy 8 hónapos gyereke.
Kb 2 alkalommal befejezte a beszólogatást, utána pedig kezdődött minden elölről.
Az én szüleimhez szivesen jön, mert anyámék nem szólogatnak be, csak annyit mondanak, hogy gyertek máskor is.
Azt hozzá kell tenni, hogy mióta megszületett a baba, az anyósomék oldaláról senki soha nem jött hozzánk, még a kórházba se jöttek be, anyám járt hozzám a kórházba is, és utána is ő jött el az első 1-2 hónapban segíteni gondozni a picit. Hónapokig főzött ránk, míg én 0-24 szoptattam. Anyósomék még egy tál levest se hoztak. A férjem emiatt is haragszik rájuk, úgy van vele, ha ők ennyire nem voltak képesek, akkor neki miért kéne állandóan a családjához járkálnia.
Szerintetek kinek van igaza, anyósomnak "hogy ő a fiatal, neki kell mindig menni, és keresni őket" vagy a férjemnek, hogy "ha ők sem, akkor én sem"
Ha szerintetek anyósomnak van igaza, hogy győzzem meg a férjemet, hogy mégis csak a családja és kéne menni?
(A férjem nélkül nem tudunk menni, mert olyan helyen laknak ahova csak kocsival tudunk menni, és nekem nincs jogsim)
Erről az a vicc jut eszembe aminek az a poénja, hogy a medve azt mondja a vadásznak: "Vadász, vadász! Te şżøpni jársz ide...
Mit görcsölsz ezen? Az én vén boszorka anyósom a telefonszámomat sem tudja. Kinek hiányzik a lehúzó, negatív dumája?
Úgy tűnik neked igen, a saját anyósodé.
Hagyd ezt a álszent a gyerekem nagyanyja szöveget. Te egy gyógyíthatatlan mazochista vagy, a vén banya meg szadista.
Játszmázzatok csak! Két hūļýe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!