Anyós kicsit érdekes, mit tehetnénk?
az utolsó putris rokonát is hívni kell.
A párod helyében nagyon meggondolnám, akarok.-e közös életet azzal, aki így beszél a családomról, csak mert az anyósát utálja.
jajj utolso!!!🙄
Nem az anyost kell szeretni basszus!
Nem azt kell lesni miaz ö sohaja panasza!
Ö csak egy mellekszereplö!
En is utalom az anyosom!
Tiszteletet megadom de nem ugralok ugy ahogy ö fütyül
Nem vagyok 5 eves gyerek,föleg nem az öve!
Szüleimtöl megkapom a tiszteletet,felnöttkent neznek ram
sohasem szolnak bele semmibe...
Meg jo h nem az anyosom kivansagait fogom lesni!
Mondom tisztelet megkapja 1 evben 2-3 szor ha talalkozok vele
de tölem senki ne vàrja el h jopofizzak!!!
Ferjem sem szereti a hugomat,es akkor?
Toszteletben tartom h nem szereti a stilusat modorat
nem eröltetem a kapcsolatot közöttük
ez az ö dolguk!
"Én nem ragaszkodom esküvőhöz, de mind a két oldalnak van rá igénye, ha szernék hogy legyen akkor fizessék, ha nem akkor elmegyünk a közjegyzőhöz aztán ásó kapa nagyharang... mert kicsit tele a hócipő... másrészt én csak egy "szokásnak", vagy hagyománynak tekintem, míg megint mások a rongyrázás magasiskolájának több millió forintot elszórva. Csak míg egy ház élethosszig tartó befektetés, addig egy esküvő mulandó, hozzá a lagzi pláne."
A jegyesed is ezen a véleményen van, vagy ő a két oldalhoz tartozik, akinek van rá igénye?
"Mondom tisztelet megkapja 1 evben 2-3 szor ha talalkozok vele"
Gyerekkoromban mindig döbbenten néztem a Hollywoody filmekben, hogy a családon belüli kapcsolattartás évi néhány alkalommal számolható, relatíve jól funkcionáló családoknál is. A gyereknevelés az életnek mondjuk az 1/4-t teszi ki, az unokákkal a nagyszülők csak távoli ismerős szinten találkoznak. A szülő-gyerek kapcsolat nem egy bensőséges kapcsolat, hanem inkább egy haveri viszonyra emlékeztet és elvárjuk mindkét féltől, hogy maradjon ki a másik életéből.
Úgy látom, hogy már mi is átvettük ezt a verziót.
Mivel külföldön elünk egy evi 2-3 alkalommal latom szerencsere
par napra.Tiszteletet megadom,eltüröm atnezek a beszolasain.
Atnezek azon h szerinte mit csinalok rosszul
Egyik fülemen be a masikon ki!
Nem allok le vele veszekedni sem vitazni
sem kezdem el ocsarolni.mert nem egy minta anyuka.
Igy megkapja a tisztelet mert a ferjem anyja.
de ezen felül en nem fogok jopofizni neki...
# 21
Lehet sok dolgot belemagyarázni, mi szeretjük egymást. Nem a párom szüleivel/rokonságával házasodok. Ha leírom egy munkanélkülire, fél alkoholistára azt hogy "putris" az lehet nem szép de helytálló... nem látnám szívesen, de párom sem hiába a rokon.
# 25
A másik meg ez, mi sem hallgatunk rá. De mindig mond valami ízléstelent... pl fateromra(hogy 70-hez közeledve még dolgozhatna), infarktus+stroke, nyugdíj után még 6 évet dolgozott Ausztriában. De még mindig fürgébben mászik létrára mint anyós 48 évesen... persze mert gyerekkel héderelni otthon 20 évet azért kényelmes volt. Nálunk azért elvi/életvitelszerű különbségek vannak a két család közt. Mi (Párom+én) megvehetjük a megyei jogú városban 30 millás házat, ők soha nem tehették mert felélték/1 keresős család volt. Maradt a falu, meg a cigány szomszéd. Nekem nincs bajom ezzel, mert mindennek van értelme, mindenkinek joga a saját életét élni... (mondjuk kaptunk már "spúr" jelzőt is stb, a hitelhalmozás szerintük jobb), de ezt már elengedtem, mert nem fog változni.... a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!