Nektek ez nem esne rosszul?
Teljesen normális, valószínűleg fordított esetben a Te apád is csak akkor engedné a saját kertje végébe építeni a házikótokat, ha esetleges szétválás esetén nem kellene pereskedni meg könyörögni, hogy menjen el a már nem kívánatos ex...
De én biztosan így csinálnám és nem sértődnék meg ha ebben a helyzetben lennék.
Másrészt akit ismerek, átkozza magát, amiért az anyóskertjébe/tetőterébe költöztek és ha újrakezdhetné, mindenki másképp csinálná.
Ahogy kiveszem az írásból, még nem is éltetek együtt, most akartok összeköltözni és rögtön építkezni, ráadásul a párod anyja kertjébe?
Szerintem örülj, hogy így alakult és gondolkozzatok el más variációkon is, mert aminek nekiindultatok, a lehető legrosszabb kombináció.
Volt ilyen exem.. Ő aztán nem megy panelba, ő nem megy 5 kilométerrel messzebb, ő nem ez, ő nem az, 2 hónap küzdés után hazaküldtem a fenébe, úgyis egész nap otthon lógott, csak akkor jött át, ha valamiért e akart szúrni...
Szóval a kifogások megvannak, én úgy gondolom, ha valaki akar valamit, képes érte áldozatokat hozni.
A párod szülei kertjében lévő ház SOHA nem lesz a Tied, akármennyire Te tervezed, Te rendezed be, bármit csinálhatsz vele, bármennyi pénzt belerakhatsz.
Ha a párod építi a házat és mégis szétmentek, neked sem kell majd futnod a pénzed után. (Bármennyire is rossz erre gondolni, ha nem akarsz magaddal kiszúrni egész hátralévő életedre, ezt a lehetőséget is át kell gondolni.) Szóval a lehetőségek közül ez a legjobb, Neked is.
Meg van a mondás, hogy úgy költözz, hogy anyós ne tudjon egy papucsban átmenni ;)
Anyós kertjébe max akkor építkeznék, ha már házasok lennénk. Egyáltalán hogy a viharba jutott eszetekbe építkezni, közös ingatlanba pénzt feccölni úgy, hogy még soha nem éltetek együtt???
Jelenleg tök igaza van a talán leendő anyósodnak, hogy nem engedi, hogy tulajdonrésze legyen egy ki tudja meddig jelenlévő barátnőnek a saját kerítésén belül.
#9 Miért is lenne igaza?
Ő hozta fel, hogy a kertjében építkezzünk, és akkor még úgy volt, hogy közösen fizetjük. Plusz ha nem hajlandó albérletbe menni a barátom akkor nem tudok mit tenni. Egyébként meg a többi családtag is megmondta, hogy senkivel nem volt ilyen komoly a barátom, hogy esküvőt tervezzen stb. Csak ez a költözés része nem tetszik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!