Anyósom el tudja venni a lányom ha minden megvan ami kell egy kisgyereknek?
Tönkrement házzaság
Hazugság, igéretek
Apa itt hagyott minket pénz nélkül és még engem támadnak az annyával amikor semmien formában nem keresik,segítik a lányom
Az én "apám" és apai "nagyszüleim" anyámat diliházba akarták juttatni, bebizonyítani, hogy egy drogos, alkoholista, aki még háztartást vezetni sem tud. Engem intézetbe akartak adni, csak ezt nem mondták a bíróságon. És mindezt azért, mert a legközelebbi hímnemű felmenőmnek anyám terhessége alatt új nője akadt és kényelmetlenné vált a házassága. Ennek ellenére nem sikerült a tervük, nem is látogattak utána, az utcán sem ismertek meg minket. Ha a lányod 6 éves kor alatti, mindenképpen Neked ítélik, 14 éves korában pedig választhat.
Off: Azért írtam idézőjelet, mert az ilyet nem tartom apának és nagyszülőknek. Hamurapi törvényei szerint is az volt a gyerek apja/anyja, aki felnevelte, ugyanúgy a nagymama is az, aki úgy viszonyul a gyermekhez, még ha nem is vér szerinti.
Ne legyél ilyen tutyimutyi!
Tessék kiperelni belőle a gyerektartást! Köteles fizetni!
Egyelőre arra nagyobb esélye van, hogy apuka kiskorú veszélyeztetése miatt bíróság előtt felel, mivel nem gondoskodik a saját kiskorú gyermekéről. Lásd tartási kötelezettség, gyerektartás.
És nincs az a hülye bíró, aki olyan apának ítéli a gyereket, aki veszélyezteti.
Ezt nyugodtan az anyóspajtásnak is elmondhatod.
Csak azért tud ilyenekkel riogatni, mert semmivel se vagy tisztában. Hétfőn első utad az ingyenes jogi tanácsadás legyen, a helyi kormànyhivatalban.
Igaz nem pont ilyen de szomszéd asszony ivott terhesség alatt volt h annyira részeg volt h nem ismerte meg a védőnőt az utcán aztán a baba apja kicsit ráncbaszedte a nőt és a gyerek ott maradhatott az asszonynál.nagyon komoly indok kell a mai világba h elvegyenek egy gyereket.
Másik szomszédba 6 gyerek legkisebb 1 éves sincs nem dolgozik se apa se anya...tiszta kosz mindig az összes gyerek mégsem veszik el
Nem veheti el, anyósod csak pofázik/fenyeget. (Nyugodtan lehet mindkettőt, lelke rajta.)
Viszont a gyerektartást nem hagynám az apja bőre alatt.
A környezettanulmányon ilyeneket néznek : van e külön kis helyiség, ahol a gyermek pihenni tud, van e folyóvíz tisztálkodni, étel van e számára, nincs e hideg a lakásban, ahol él, nincs egészségügyi problémája pl kezeletlen bőrbetegség. Védőnő is tanúsíthatja, hogy nincs elmaradás a pici fejlődésében.
Valaki írta, hogy jó lenne ha jogi segítséget kérnél, mert ha nem vagy tisztában a dolgokkal, akkor tényleg jól befenyít az anyósod, te pedig rettegsz, hogy elveszik a kisbabád. Pedig nem kéne félned.
Szóval nyugi, de tényleg készülj fel, lepd meg anyósodat azzal, hogy tájékozódtál és képben vagy, magyarul fejezze be a fenyegetéseket mert butaságot beszél neked! El ne hidd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!