Mit tegyek ha barátom családja ki használja a barátomat? Pl 21 évesen vetettek fel hitelt kétszer is és barátom saját maga fizette vissza amit családjának adott és vannak náluk nevelt gyerekek amit a párom hord állandóan ide oda .
Nem a te dolgod megoldani ezt!
A szulo legnagyobb hibaja h erre kenyszeritik.
Gondolom sakkban tartjak erzelmileg
nah ez rosszabb mintha testileg utnek.
hugom parjanak szulei eladtak a hazat aminek a hitelet mar nem birtak.
Pedig 3gyerekuk van..
egyiknel sem kuncsorogtak
sztem becsulendo dolog
2felnott ember gondolkodjon elore kicsit...
Elarulnad mire kell a hitel nekik?
es mennyi?
Mindig csodálkozom azon, hogy az írni és fogalmazni nem tudó idióták hogy meg tudják egymást érteni.
Kérdező, húzz onnan, az a srác jobbat érdemel. Menj ki külföldre, azt kész.
Gondolom aki szerint tok normalis h egy még gyerektol elvarjuk hitelt vegyen fel annak csak a gyereket sajnalom
gondolom szemrebbenes nelkul kotelezned a gyereked vegyen mar fel pár millát,visszafizetni nem tudom
de felnevelted ugyh kotelessege azt csinalni ami nektek a jobb eletet biztositja.
Sztem ez nem mukodik
Egyebkent ha nevelo szulok akkor ellenorzik is oket nem?
En lehet szolnak egy illetekesnek h anyagi gondok vannak...
Azert ha valaki vallal igy gyereket
merje fel az anyagi helyzetet is
sztem felelotlenseg amit csinalnak...
Figyelj kit érdekel hogy te az írást nézed ne is legyen nagyobb gondod soha az életben ha nem tudsz normalissan értelmes
Tanacsot adni minek írsz foglalkoz magaddal köszi nem is értem az ilyen embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!