Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek ha barátom családja...

Milya kérdése:

Mit tegyek ha barátom családja ki használja a barátomat? Pl 21 évesen vetettek fel hitelt kétszer is és barátom saját maga fizette vissza amit családjának adott és vannak náluk nevelt gyerekek amit a párom hord állandóan ide oda .

Figyelt kérdés

2019. jan. 22. 21:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
52%
Hagyd a francba,itt már a 14 éves is vegye fel anyunak a hitelt a minta,külünben hálatlan,30as anyatajszívot meg dobd ki én is kivágtam egy ilyet 30 40 évesen is ez lesz mellette..
2019. jan. 23. 22:03
 22/31 A kérdező kommentje:
Mondtam neki ki megyek kulfoldre jojjon velem csaladom alna mindent de sajnos nagyon ugy lett nevelve hogy a szülők maguknak meg ismertem az idő alatt a baratait is ők is ugyan ugy ezt mondjak hogy ki hasznalja a csalad de az osszes baratjatol ezt hallotam akik nem.is ismerik egymast , amúgy meg 21evessen meg gyerek lehet nö férfi és barmi lehet de akkor tenném igy tonkre senki életét és ha nincs pénz nem szülők sok gyereket ennyi
2019. jan. 23. 22:15
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem a te dolgod megoldani ezt!

A szulo legnagyobb hibaja h erre kenyszeritik.

Gondolom sakkban tartjak erzelmileg

nah ez rosszabb mintha testileg utnek.

hugom parjanak szulei eladtak a hazat aminek a hitelet mar nem birtak.

Pedig 3gyerekuk van..

egyiknel sem kuncsorogtak

sztem becsulendo dolog

2felnott ember gondolkodjon elore kicsit...

Elarulnad mire kell a hitel nekik?

es mennyi?

2019. jan. 24. 07:43
 24/31 A kérdező kommentje:
Persze hogy erzelmileg ugy tartjak az ilyen nem szulo allandoan mondjak nem tudjak neki vissza adni de azert meg meg le huzzak rola a bört szegyen
2019. jan. 24. 08:30
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

Mindig csodálkozom azon, hogy az írni és fogalmazni nem tudó idióták hogy meg tudják egymást érteni.

Kérdező, húzz onnan, az a srác jobbat érdemel. Menj ki külföldre, azt kész.

2019. jan. 24. 08:31
 26/31 anonim ***** válasza:

Gondolom aki szerint tok normalis h egy még gyerektol elvarjuk hitelt vegyen fel annak csak a gyereket sajnalom

gondolom szemrebbenes nelkul kotelezned a gyereked vegyen mar fel pár millát,visszafizetni nem tudom

de felnevelted ugyh kotelessege azt csinalni ami nektek a jobb eletet biztositja.

Sztem ez nem mukodik

2019. jan. 24. 09:41
 27/31 anonim ***** válasza:

Egyebkent ha nevelo szulok akkor ellenorzik is oket nem?

En lehet szolnak egy illetekesnek h anyagi gondok vannak...

Azert ha valaki vallal igy gyereket

merje fel az anyagi helyzetet is

sztem felelotlenseg amit csinalnak...

2019. jan. 24. 09:52
 28/31 A kérdező kommentje:

Figyelj kit érdekel hogy te az írást nézed ne is legyen nagyobb gondod soha az életben ha nem tudsz normalissan értelmes

Tanacsot adni minek írsz foglalkoz magaddal köszi nem is értem az ilyen embereket...

2019. jan. 24. 12:22
 29/31 A kérdező kommentje:
A hitel több mint egy milió összesen amit sajat maga fizetet víssza
2019. jan. 24. 12:25
 30/31 anonim ***** válasza:
Ő egy balek,minden magyar családban van egy balek..
2019. jan. 24. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!