Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek ha barátom családja...

Milya kérdése:

Mit tegyek ha barátom családja ki használja a barátomat? Pl 21 évesen vetettek fel hitelt kétszer is és barátom saját maga fizette vissza amit családjának adott és vannak náluk nevelt gyerekek amit a párom hord állandóan ide oda .

Figyelt kérdés

2019. jan. 22. 21:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
81%

Örüljön neki hogy még ezidáig a családja van Ő rá szorulva, és nem pedig a barátod van a családjára szorulva.

Engem évekig kihasznált a családom.

Mindig segítettem anyagiakban, mindenben amiben csak lehett, mert ők is rendesek voltak velem.

Majd fordult a kocka, miután már TELJESEN LENULLÁZTAK, valahogy megváltozott a viselkedésük. Most a hajléktalanságtól egy hajszál választ el átvitt értelemben és az összes családtagom megmutatta a valódi énjét. Ott szemetkednek velem ahol csak tudnak. Röhögnek rajtam , ez a köszönet.

2019. jan. 23. 00:12
 12/31 anonim ***** válasza:
62%
Én nekem például soha , a legrosszabb rémálmomban sem fordult volna meg a fejemben, hogy a saját családom csak Kihasznál! Soha nem gondoltam volna róluk hogy utálnak és csak a pénzem kell nekik. Meg sem fordult a fejemben. Majd pofára estem mikor kiderült hogy a saját családom átvert , kihasználtak, csak Érdekből mutatták azt a látszatot hogy mennyire rendesek. Sajnálom, nekem ez a tapasztalatom. Ne bízz meg senkiben.
2019. jan. 23. 00:16
 13/31 anonim ***** válasza:
57%
AZ emberek ilyenek utolso mig pénz van v más érdek jo vagy ha nincs kidobnak a szemétbe..
2019. jan. 23. 00:29
 14/31 anonim ***** válasza:
54%

Igazad van, de azért a saját családomról ezt nem gondoltam volna soha. Ezután megtanultam a leckét, nem szabad megbízni senkiben sem. Én legalábbis személy szerint nem. Ez volt a legnagyobb pofon amit az élettől kaptam, a saját családom kihasznált, átvertek, stb...

Ha most lennék 18-éves újra, hozzájuk sem szólnék bár utólag könnyű okosnak lenni.

Ha egyszer talán nyerek a lottón lesz lakásom, ami nekik köszönhetően Noku, így nem leszek majdnem hajléktalan :)

2019. jan. 23. 01:05
 15/31 anonim ***** válasza:
28%
Lesz újra* lakásom
2019. jan. 23. 01:07
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

Azt írod vannak nevelt gyerekek is. Tehát a szülők valószínűleg nem pénzéhesek, hanem épp meg voltak szorulva, a gyermekük pedig szereti őket annyira, hogy segített nekik.

Hiszem, hogy a fiúnak megvan a józan esze és képes értelmileg felfogni, hogy nincs kihasználva, hanem mint család működnek. Azt is hiszem, hogy a szülők ugyanígy segítenének neki, ha fordított helyzet lenne.

Azt sem látom rossznak, hogy egyben van a család, és van közös program vasárnap.

Itt a leggyengébb láncszem egyedül te vagy. Szerintem pont te vagy a pénzéhes, sajnálod a saját családjától a dugópajtid pénzét.

2019. jan. 23. 08:33
 17/31 anonim ***** válasza:
32%

Ha ennyire nincs penz gyerek sem kell sztem!!

Vagy csak azert van nevelt gyerek mert jo summat kapnak az allamtol erte...

Nem a gyerek dolga penzelni a szülöket

az h neha kisegiteni oke

de 2szer felvenni?

gondolom nem 20 ezer forintrol van szo

lesülne a pofam ha a gyerekemtöl varnam el h penzeljen

inkabb mennek a hid ala

nem penztarcanak neveltem fel!

2019. jan. 23. 09:07
 18/31 anonim ***** válasza:
15%
Egy értelmes gyereknek nem esik nehezére segíteni a szüleit, persze csak ha értelmesnek nevelték. Attól, mert az évek alatt megváltozott valakinek az anyagi helyzete, még nem feltétlenül felelőtlen. Ilyet csak a végtelenül ostoba és idióta emberek állítanak. És remélem mész is majd a híd alá.
2019. jan. 23. 09:46
 19/31 anonim ***** válasza:
57%

Persze,figyu ha kajara kell havonta par 10 ezer oke

de hitel???2szer???mar 21 evesen?

mire?autohitelre vagy mire kell enyi penz konyorgom???

amikor meg a gyerek szeretne tovabblepni az eleteben

dolgozik a szerencsetlen szeretne autot,szeretne majd lakast venni

esetleg hazassag gyerek?

aztan amikor nem kap hitelt mert xy osszegu hitel van a nyakan

jujj de jo lesz neki!!!

az h 1szer megkerem a gyerekem h adjon kolcson

xy osszeget amit termeszetesen visszafogok fizetni az mas

de nyugodtan kerdezz meg olyan embereket akik nem tudnak 1rol a 2re lepni mert hitel van tobb millios hitel van a nyakan.

Amit csaladnak fizetnek

Neharagudj meg de ferjem van

gyerekem van,hazhitelem van

sose vennek fel hitelt a szuleimnek

segiteni masban barmiben

de sose kockaztatnek h elveszitsem mindenem

mert nem tudom fizetni a hitelt

sok evre szolnak a hitelek

barmi kozbejohet...

2019. jan. 23. 10:10
 20/31 A kérdező kommentje:
Hm sajnalom csaladtol a pénzt biztossan 😁😂 egyaltalan nem pénzes a srác sokkal tobbet keresek nala egyszeruen szeretem de ha heti harom negy alkalommal menni kel neki valahova mert ennek kel segiteni azt kel vinni ide oda ja ha mar elmegyunk valahova nem érik el egy napig mar keresik vannak olyan emberek akik sajat csaladjuk rabja mondtam neki menjük ki külfoldre ott él csaladom egyik fele nekem de ő azt mondja mar nem tudna mindent itt hagyni tudod jó vasarnapi program de nem vagyunk gyerekek ja es egy 30 év feletti férfiről beszélunk . De koszi az ilyen kommenteket
2019. jan. 23. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!