Mit tegyek ha barátom családja ki használja a barátomat? Pl 21 évesen vetettek fel hitelt kétszer is és barátom saját maga fizette vissza amit családjának adott és vannak náluk nevelt gyerekek amit a párom hord állandóan ide oda .
Örüljön neki hogy még ezidáig a családja van Ő rá szorulva, és nem pedig a barátod van a családjára szorulva.
Engem évekig kihasznált a családom.
Mindig segítettem anyagiakban, mindenben amiben csak lehett, mert ők is rendesek voltak velem.
Majd fordult a kocka, miután már TELJESEN LENULLÁZTAK, valahogy megváltozott a viselkedésük. Most a hajléktalanságtól egy hajszál választ el átvitt értelemben és az összes családtagom megmutatta a valódi énjét. Ott szemetkednek velem ahol csak tudnak. Röhögnek rajtam , ez a köszönet.
Igazad van, de azért a saját családomról ezt nem gondoltam volna soha. Ezután megtanultam a leckét, nem szabad megbízni senkiben sem. Én legalábbis személy szerint nem. Ez volt a legnagyobb pofon amit az élettől kaptam, a saját családom kihasznált, átvertek, stb...
Ha most lennék 18-éves újra, hozzájuk sem szólnék bár utólag könnyű okosnak lenni.
Ha egyszer talán nyerek a lottón lesz lakásom, ami nekik köszönhetően Noku, így nem leszek majdnem hajléktalan :)
Azt írod vannak nevelt gyerekek is. Tehát a szülők valószínűleg nem pénzéhesek, hanem épp meg voltak szorulva, a gyermekük pedig szereti őket annyira, hogy segített nekik.
Hiszem, hogy a fiúnak megvan a józan esze és képes értelmileg felfogni, hogy nincs kihasználva, hanem mint család működnek. Azt is hiszem, hogy a szülők ugyanígy segítenének neki, ha fordított helyzet lenne.
Azt sem látom rossznak, hogy egyben van a család, és van közös program vasárnap.
Itt a leggyengébb láncszem egyedül te vagy. Szerintem pont te vagy a pénzéhes, sajnálod a saját családjától a dugópajtid pénzét.
Ha ennyire nincs penz gyerek sem kell sztem!!
Vagy csak azert van nevelt gyerek mert jo summat kapnak az allamtol erte...
Nem a gyerek dolga penzelni a szülöket
az h neha kisegiteni oke
de 2szer felvenni?
gondolom nem 20 ezer forintrol van szo
lesülne a pofam ha a gyerekemtöl varnam el h penzeljen
inkabb mennek a hid ala
nem penztarcanak neveltem fel!
Persze,figyu ha kajara kell havonta par 10 ezer oke
de hitel???2szer???mar 21 evesen?
mire?autohitelre vagy mire kell enyi penz konyorgom???
amikor meg a gyerek szeretne tovabblepni az eleteben
dolgozik a szerencsetlen szeretne autot,szeretne majd lakast venni
esetleg hazassag gyerek?
aztan amikor nem kap hitelt mert xy osszegu hitel van a nyakan
jujj de jo lesz neki!!!
az h 1szer megkerem a gyerekem h adjon kolcson
xy osszeget amit termeszetesen visszafogok fizetni az mas
de nyugodtan kerdezz meg olyan embereket akik nem tudnak 1rol a 2re lepni mert hitel van tobb millios hitel van a nyakan.
Amit csaladnak fizetnek
Neharagudj meg de ferjem van
gyerekem van,hazhitelem van
sose vennek fel hitelt a szuleimnek
segiteni masban barmiben
de sose kockaztatnek h elveszitsem mindenem
mert nem tudom fizetni a hitelt
sok evre szolnak a hitelek
barmi kozbejohet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!