Nagyon ellenszenves a párom anyja. Hogyan fogadjam el? Félek, hogy a későbbiekben lesz amiben rá hasonlít a párom is és nem tudok majd elvonatkoztatni ettől
van amit tapasztaltam és van amit a párom elmondása alapján tudok.
Sosem volt az a házias anyuka, nem főzött szinte soha a gyerekeire, amikor igen, akkor meg 200x elmondja hogy ő milyen jó anya. Nem takarított még életében kb, mindig a párom apukája vagy a takarítónő takarít.
Csak magára költ szinte, utazgat, drága edzésekre jár. Amíg az egyik gyereke lyukas cipőben jár mert könyörögnie kell, hogy adjon egy kis pénzt ( ez a párom 18 éves öccse).
Úgy kezeli a felnőtt gyerekeit mintha 5 évesek lennének.. amikor a párom közölte hogy majd szeretne velem összeköltözni, elkezdett sírni hogy a párom nem szereti őt stb.
egyébként ő se kedvel engem, néha előbukik belőle, persze nem a szemembe mondja. Velem mindig játsza a kedveset, túlságosan is. Ha átmegyek hozzájuk mindig elkezdi mutogatni, hogy ő épp ezt meg azt vette és nézzem milyen drága dolgokat vesz, mintha meg kéne mutatnia nekem bármit is
Gyk színvonal. Megértem azt is, hogy az a menő, ha egy ember dög lusta, kuplerájban él, és közben játssza a sznobot.
Ha meg merészel takarítani, akkor meg házicseléd, rabszolga, és rbanc. Értékes tábora van a gyk-nak, ezt mindig tudtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!