Akik nem bírják párja szüleit! Frappáns beszólások/érdekes helyzetek, ki hogy oldotta meg?
Nálunk nagyon szidott anyós gyerekkel kapcsolatban kire hasonlít... hogy a fiára mennyire nem hát megkapta :D
Tisztán játszódik le a fejemben (mivel nemrég történt)
- Már megbocsáss menyecském,de ez a gyerek nem is hasonlít a fiamra! (üvöltve karácsonyi vacsora közepette..)
- Ne is haragudjon kedves anyósom de ez itt lenn nuni,nem pedig fénymásoló.
Na többet nem is hangoztatta..
Jól tetted. Engem is ba..at már egy ideje az öreglány, de egyelőre tűröm sajnos, mert páromat nem szeretném megbántani azzal hogy tiszteletlen vagyok az anyjával.
De egyébként gondolatban már vagy ezerszer elküldtem a p..ba!!
Amúgy miért lenne tahó? Ha engem valaki letegez, azt visszategezem.
Ha valaki tahón beszél velem, akkor megmutatja, milyen nyelvet ért meg.
Anyós azt mondta nekem mikor kismama voltam:
Tudod milyen szarul esett nekem az amikor azt mondták nekem, hogy hű milyen nagy a melled? Ezen gondolkozz el!
Erre nehéz lenne választ találni. xD
Hát pedig én is felnevettem a kérdező példáján :D nekem tetszett.
Mi anyóssal hamarabb megszakítottuk a kapcsolatot minthogy ilyen beszolasokig eljussunk. Nálam amúgy nővérem mondogatta viccesen az elején mikor még újszülött volt a fiam hogy ki az apja. Aztán ahogy nőtt a fiam és egyre jobban kijonnek rajta a vonások, most meg mindenki azt mondja (nővérem is) olyan a fiam mintha az apja a "száján köpte volna ki". Falusi mondás, a lényege hogy egy az egyben ugyanúgy néznek ki most már. De az elején azért rohadtul szarul estek a beszolasok, főleg hogy hűséges vagyok, ezt senki nem tudja megkerdojelezni. Nővérem kb akkor hagyta abba amikor már a 20-ik ilyen beszolasat fapofaval hallgattam végig és nem nevettem rajta.
Jól tetted kérdező.
Ordenáré tahóságra nem pazaroljuk a kultúrát... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!