Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Akik nem bírják párja szüleit!...

Akik nem bírják párja szüleit! Frappáns beszólások/érdekes helyzetek, ki hogy oldotta meg?

Figyelt kérdés

Nálunk nagyon szidott anyós gyerekkel kapcsolatban kire hasonlít... hogy a fiára mennyire nem hát megkapta :D

Tisztán játszódik le a fejemben (mivel nemrég történt)

- Már megbocsáss menyecském,de ez a gyerek nem is hasonlít a fiamra! (üvöltve karácsonyi vacsora közepette..)

- Ne is haragudjon kedves anyósom de ez itt lenn nuni,nem pedig fénymásoló.

Na többet nem is hangoztatta..

2019. jan. 11. 10:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
20%
dikkmán 24# senki se beszélheti a régimódi nyelvet csak viccekben? :D ez érdekes..
2019. jan. 11. 12:59
 22/28 anonim ***** válasza:
42%

Jól tetted. Engem is ba..at már egy ideje az öreglány, de egyelőre tűröm sajnos, mert páromat nem szeretném megbántani azzal hogy tiszteletlen vagyok az anyjával.

De egyébként gondolatban már vagy ezerszer elküldtem a p..ba!!

2019. jan. 11. 13:06
 23/28 anonim ***** válasza:
65%
Nyilván beszélheti, de én nem ezt mondtam. Arra próbálok rávilágítani, hogy egy sokéves interneten terjedő vicc szóról szóra így hangzik. Ekkora véletlen nem létezik. :)
2019. jan. 11. 13:12
 24/28 anonim ***** válasza:
66%

Amúgy miért lenne tahó? Ha engem valaki letegez, azt visszategezem.

Ha valaki tahón beszél velem, akkor megmutatja, milyen nyelvet ért meg.

2019. jan. 11. 13:18
 25/28 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem bírnánk egymást anyósomékkal, akkor nem járnánk össze jópofizni, ennyi. Nem szeretem a dedózást.
2019. jan. 11. 13:22
 26/28 anonim ***** válasza:
61%

Anyós azt mondta nekem mikor kismama voltam:

Tudod milyen szarul esett nekem az amikor azt mondták nekem, hogy hű milyen nagy a melled? Ezen gondolkozz el!

Erre nehéz lenne választ találni. xD

2019. jan. 11. 14:01
 27/28 anonim ***** válasza:
46%

Hát pedig én is felnevettem a kérdező példáján :D nekem tetszett.

Mi anyóssal hamarabb megszakítottuk a kapcsolatot minthogy ilyen beszolasokig eljussunk. Nálam amúgy nővérem mondogatta viccesen az elején mikor még újszülött volt a fiam hogy ki az apja. Aztán ahogy nőtt a fiam és egyre jobban kijonnek rajta a vonások, most meg mindenki azt mondja (nővérem is) olyan a fiam mintha az apja a "száján köpte volna ki". Falusi mondás, a lényege hogy egy az egyben ugyanúgy néznek ki most már. De az elején azért rohadtul szarul estek a beszolasok, főleg hogy hűséges vagyok, ezt senki nem tudja megkerdojelezni. Nővérem kb akkor hagyta abba amikor már a 20-ik ilyen beszolasat fapofaval hallgattam végig és nem nevettem rajta.

2019. jan. 11. 14:45
 28/28 anonim ***** válasza:
69%

Jól tetted kérdező.

Ordenáré tahóságra nem pazaroljuk a kultúrát... :D

2019. jan. 11. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!