Akik minden hétvégén mennek anyóshoz ebédre azok hogy bírják?
Valószínű, hogy a nejed azért is akar menni, mert akkor nem neki kell főzni, van egy szabadnapja.
Neked viszont teljesen mindegy ki főz,neked se így, se úgy nincs dolgod.
Neked egyszerübb lenne otthon elintézni az ebédet 1 óra alatt és utána lehet a tv előtt feküdni, vagy aludni.
Ha csak azért mész anyóshoz, mert otthon nincs ebéd, ezt meg kellene beszélned a nejeddel.
Ő menjen a családjához ebédelni, te pedig maradj otthon és főzz magadnak.
Nem hiszem, hogy egy házasság kárára válna, ha nincsenek állandóan együtt.
Nos, ha nem akarsz, miért mész? Ha a feleséged mond valamit, akkor elfogadod és alárendeled magad? Ha igen, azon nem tudunk segíteni. Én soha életemben nem mentem családi látogatásra úgy, hogy nem volt hozzá kedvem és szerintem nem is fogok. Igaz, nálunk nincs ilyen ütközés, de volt, hogy a párom el akart menni valahova, ahova együtt szoktunk menni és nekem nem volt kedvem. Úgyhogy ment egyedül, nyilván. Nem értem a problémát, a feleséged azt képzeli, hogy az a helyes, hogy szenvedj s elpazarold a vasárnapodat? Ha igen, talán világosítsd fel s közöld, hogy mostantól max. havonta vagy évente mész s csináld azt.
No persze, ez lehet bonyolultabb, de a te életed, te látsz bele... Meg kéne tudni beszélni ezeket.
Sehogy. Nálunk nem divat minden hétvégén a családlátogatás.
Én a saját otthonomban érzem magam a legjobban, miért is mennék el az egyetlen napon, amikor lehetőségem van otthon maradni.
Itt a fő gond a feleségeddel van.
Ha menni akar, add rá a kabátát, és maradj otthon. Nem vagytok összenőve. Gondolom, nem akarsz konforntálódni, de így hamarabb lecsengne, mert eddig is eredménytelenül tetted szóvá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!