Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Akik minden hétvégén mennek...

Akik minden hétvégén mennek anyóshoz ebédre azok hogy bírják?

Figyelt kérdés
Főleg én szombaton dolgozok általában. Vasárnap meg 10kor el kell indulni, 11-re odaérünk és hazaérünk kb. 4-re elment az egész vasárnap is. Érdeklődési körünk teljesen más, így az ottlétem is unatkozás. Mondtam a feleségemnek, hogy ne menjünk minden áldott vasárnap, de hallani sem akart róla, mivel ha az anyós összes gyereke ott tud lenni akkor nekünk is ott kell lenni.
2018. nov. 14. 12:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

Valószínű, hogy a nejed azért is akar menni, mert akkor nem neki kell főzni, van egy szabadnapja.

Neked viszont teljesen mindegy ki főz,neked se így, se úgy nincs dolgod.

Neked egyszerübb lenne otthon elintézni az ebédet 1 óra alatt és utána lehet a tv előtt feküdni, vagy aludni.

Ha csak azért mész anyóshoz, mert otthon nincs ebéd, ezt meg kellene beszélned a nejeddel.

Ő menjen a családjához ebédelni, te pedig maradj otthon és főzz magadnak.

Nem hiszem, hogy egy házasság kárára válna, ha nincsenek állandóan együtt.

2018. nov. 14. 14:03
 12/24 anonim ***** válasza:
74%

Nos, ha nem akarsz, miért mész? Ha a feleséged mond valamit, akkor elfogadod és alárendeled magad? Ha igen, azon nem tudunk segíteni. Én soha életemben nem mentem családi látogatásra úgy, hogy nem volt hozzá kedvem és szerintem nem is fogok. Igaz, nálunk nincs ilyen ütközés, de volt, hogy a párom el akart menni valahova, ahova együtt szoktunk menni és nekem nem volt kedvem. Úgyhogy ment egyedül, nyilván. Nem értem a problémát, a feleséged azt képzeli, hogy az a helyes, hogy szenvedj s elpazarold a vasárnapodat? Ha igen, talán világosítsd fel s közöld, hogy mostantól max. havonta vagy évente mész s csináld azt.

No persze, ez lehet bonyolultabb, de a te életed, te látsz bele... Meg kéne tudni beszélni ezeket.

2018. nov. 14. 14:15
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
Nehezen.
2018. nov. 14. 14:42
 14/24 anonim ***** válasza:
88%
Apám anno ezt hozta fel váló oknak...
2018. nov. 14. 15:26
 15/24 anonim ***** válasza:
68%
Én szerencsére nagyon-nagyon jó viszonyban vagyok anyósomékkal,egy társasházban, két külön emeleten élünk. Van,hogy akár egy héten 2-3x is együtt vacsorázunk hol nálunk,hol náluk. Beszélj a feleségeddel,hogy te nem szeretnél minden vasárnap,csak mert kötelező ott ebédelni. Szeretnél pihenni ,és nem egész nap ott ülni és letudni a szokásos kötelezőt minden vasárnap.
2018. nov. 14. 15:30
 16/24 anonim ***** válasza:
15%
Átlagemberek átlagproblémái. A megoldás: mondj fel a munkahelyeden és vállalj éjszakai munkát.
2018. nov. 14. 15:47
 17/24 anonim ***** válasza:
77%

Sehogy. Nálunk nem divat minden hétvégén a családlátogatás.

Én a saját otthonomban érzem magam a legjobban, miért is mennék el az egyetlen napon, amikor lehetőségem van otthon maradni.

2018. nov. 14. 16:39
 18/24 anonim ***** válasza:
87%
Én el sem tudnám képzelni, hogy menni kelljen. Végre itt a hétvége, amit egész héten vár az ember, erre "el van rontba". Én sem jópofáskodnék ott hetente muszájból.
2018. nov. 14. 18:10
 19/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem, hogy neked miért kell ott lenni minden héten. Én is minden héten meglátogatom anyukám egy ebédre (3 villamosmegállóra lakik, nem nagy kaland) de a párom nem jön mindig. Én sem megyek mindig amikor ő látogatja meg a szüleit.
2018. nov. 14. 21:29
 20/24 anonim ***** válasza:
87%

Itt a fő gond a feleségeddel van.

Ha menni akar, add rá a kabátát, és maradj otthon. Nem vagytok összenőve. Gondolom, nem akarsz konforntálódni, de így hamarabb lecsengne, mert eddig is eredménytelenül tetted szóvá.

2018. nov. 15. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!