Ezt hogyan kène kezelni, hogy ne legyen belőle sértődés?
Sziasztok!
Van egy 3 hónapos kisfiúnk. Anyósomékat már jó sok ève ismerem és jó kapcsolatot ápolunk velük, viszont most hogy megszületett a baba jó pár dolog nem tetszik.... pèldául anyósom olyat mondd nekem, hogy tegyem le a babát mert álmos, szóval nem az van, hogy rám hagyja mit hogy csináljak, mert én vagyok az anyja hanem beleszól. Amikor nàlunk vannak vagy mi náluk és felsír vagy nyöszörög a kisfiam rögtön felpattan az asztaltól és ő akarja megvivasztalni, etetni (tápszeres). Kérdezés nélkül csinálja a dolgokat. Az elején mèg ezt tiszteletben tartotta és kérdezés nélkül nem csinálta a dolgokat. Illetve az már baba előtt is volt, hogy ránk akart telepedni, de amiota megvan a kisfiúnk sokszor jönni akarnak vagy menjünk mi. Most hétvègèn is lent voltunk és ők meg jönnek a héten és megsértődött, hogy a köv. hétvégén nem megyünk le. Összeveszni nem szeretnèk, de jó lenne ha mi is élhetnénk a saját életünket.... Férjem így sincs sokat velünk. Anyósom meg unatkozik mert nyugdíjas. Férjem is egyetért velem és azt mondta ritkítsuk a találkàkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!