Milyen okból kezdtek elhatarolódni anyósotokról? Mik azok az indokok, amiktől azt mondjatok: "na jó, inkább maradjon ő is a sajat térfelén, és én is kihagyom a találkozókat?
Köszi
Sokmindenen túltudok lépni de ezen nem fogok soha. Nem bocsátom meg. Ő az egyik ikerfiát vesztette el szülés után azt hittem mivel hasonlót élt át majd ő lesz a legnagyobb támaszom erre fel...szemen is köphetett volna. Amikor anyumék kérdezték a kórházba hogy vagyok meg se tudtam szólalni mert ő kezdte el mesélni h jajj neki milyen rossz volt 40 éve...hát kösz jó hogy érdekli hogy vagyok.
Ezután 1.5 évig nem beszéltünk akkor tudta meg h 6 hónapos terhes vagyok megint és kétszinűen elkezdte mondani hogy lányaként szeret.
Persze megy nála is a dráma...jajj szegény egyedül van magányos...nem hat meg vele...belepofázott sokmindenbe de válaszra se méltattuk.
Igy van! Ezzel ezt kell, minel jobban tojni a fejere... inkabb, minthogy magatokat idegesitsetek!!!
Nem is ertem az ilyen emberek fejeben mi a banatos dolog mehet vegbe? Ep esszel nem tudom elkepzelni. Bar sajnos a niverem anyosa se kulonb... erre azt szoktam mondani a hulyeke a vilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!