Munkanélküli családtag?
Apósom egyedül él, saját lakásban (a fele a gyerekekért öröklés útján) a gyerekek már mind kirepültek, saját családjaik vannak. Most 55 éves és munka nélkül maradt. Így nem lesz semmi bevétele, tartaléka nincs.
Úgy érzi, hogy már nem kell sehova, szerintem depressziós is lett. Kilátástalan szerinte az élet. Szerinte sehova nem vennék fel, nem ért semmihez, haszontalan.
Félek, hogy maga ellen fog fordulni, utalt rá. A férjem testvérei nem együttműködőek, hogy kitaláljunk valamit közösen. Mi két kisgyerekkel vagyunk, nem keresünk rosszul, de havi 30-40000-nél többet nem tudnánk neki adni.
Van valami tanács, ötlet mit lehetne csinálni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ismerős nemrég lett munkanélküli, 58 éves ffi.
Átképezték munkaügyi központon keresztül targoncásnak, 2 hét alatt megvolt az elmélet és a gyakorlat is. Már talált is állást. Amúgy előtte betanított munkás volt, 8 osztállyal. Próbáljatok a munkaügyinél érdeklődni, milyen ingyenes képzések vannak.
Ne viccelj,már,úgy beszéltek,erről az 55 éves férfiról mintha vénember lenne.
A férjem 54 éves, 2 éves a gyerekünk,én 42,most állok vissza munkába.3 hét alatt találtam olyat ami megfelel pénzben időben mindenhogy,(azonnal lett volna, délutános vagy 3 műszakos vagy 12 órás, de nem vállaltam el a gyerek miatt ha nem muszáj,és rengeteg munka volt ahova férfit keresnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!