Önző vagyok, vagy jogos a morgásom?
Figyelj, az én anyósom egyszer, mikor vigyázott rá, alig adott neki enni. Éhes volt a gyerek, mikor elment, megért enni. Azóta fölfögta, hogy etetni kell a gyereket.
Örülj neki, hogy a tied eteti. A mamák amúgy ilyenek, az én anyám is, és a mamám is. Ha kéri is a gyerek, akkor mi a baj? Hadd egyen már.
Hát nem tudom, nálunk nem volt szokás ebédidő előtt etetni a rokongyerekeket, akár tudtuk a napi menüt akár nem.
Az alapfeltételezés az volt, hogy ha valaki kisgyerekkel nem ebédre jön, de valamikor 11 és 1 között, akkor a gyereknek valahol be van tervezve az ebéd. Vagy van otthon kaja, vagy étterembe, vendégségbe mennek tőlünk, vagy evett már, úgyhogy max egy-két falat kaját kap, és azt is csak miután a szülő rábólint. Fel sem merül hogy egy teljes tál ételt kapjon, mert miért kapna? Nyilván tervezett ebédet adni neki az anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!