3ève vagyok együtt a pàrommal ès az anyukàja irogat nekem. Az elejèn csak néha de ma már kb 2 hete mindennap. Semmi konkrétat nem ír csak néha annyit szia, szia aztàn mi újsàg. Idegesít ez meg zavar. Szerintetek mit akar ezzel?
Egyszerű a "képlet": amikor dolgod van, dolgozol, akkor ugye eleve nem vagy fenn, mert dolgod van, ha mégis fennvagy valamiért (te dolgod), akkor annyit írsz neki, hogy mama(neve, akárhogy, ahogy hívod, ha neked Ő öcsisajt, akkor az), bocsánat, most nem érek rá, csak felléptem, mert a barátnőmmel, Alizzal (most írtam egy random nevet) van sürgős megtárgyalnivalóm, és kész.
A mi újság kérdésre meg megvagyok, köszi, sok a dolgom, majd szétmegy a fejem, loholnom kell bevásárolni, csak felnéztem, stb. majd: Csókolom/Szia... (attól függ, milyen nexusban vagytok)
8-as jó módszert írt.
Én is így vagyok, csak a férjem lányával. Rájöttem, ha rögtön írok neki, akkor lesz egy parttalan levelezés aznapra. Így másnap írok, majd harmadnap, és szépen elsikkad a dolog. (Kivéve, ha konkrét kérdése van, az más.)
Őszintén, aki számomra nem érdekes, az engem is zavarni szokott, ha írogat, főleg a semmiről.
Azért a mai világban egy szia nem kéne, hogy annyira zavaró legyen egy kvázi rokontól. Nyilván ha nem akarsz vele beszélgetni, mert épp aszociális vagy, elfoglalt vagy bármi, akkor majd visszaírsz később vagy gyorsan, hogy bocs, ma nem érek rá, majd holnap vagy ami neked passzol.
Én szörnyen kommunikatív vagyok, de a legközelebbi rokonaimmal is elég nekem a havi egy beszélgetés (nem mondom, ha Neten lennének és igényelnék, benne lennék többen is, de annyira sok közös témánk nincs, hogy napi szinten bírjam), kizárólag a párommal kommunikálok mindennap, de vele eléggé közös az életünk. Értelmes ember észreveszi, ha nem akarnak vele csevegni mindennap, de némi kommunikáció a párod édesanyjával az jó, örülj, hogy érdeklődik irántad :). Kivéve, ha egyértelműen hátsó szándéka van, persze, de valószínűleg nem erről van szó.
15-ös: Egyrészt nem tartozik ide.
Másrészt nem vagyok a mostohája, mert már férjes asszony volt a lánya, amikor mi összejöttünk, tehát egy napot nem laktunk együtt a lánnyal.
Harmadrészt: igen, tudja, és nem foglalkozik vele, mert az ő kapcsolatukat tekintve tökmindegy, hogy én a 100 km-re élő lányához hogyan állok.
Amúgy nem írtam azt, hogy utálom, csak éppen semmi témánk nincs, két külön világ vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!