Titeket hogy szolitanak?
Szerintem a Renikézés kedvelést jelent, igen :D
Engem Noéminek hívnak és általában mindenki (rokonok, barátok, ismerősök) Noéminek hív. Barátom családja is Noéminek, illetve barátom anyukája Noncsinak is szokott :) 22/L
Erikának, Erinek, kicsinek(én vagyok a legkisebb és legfiatalabb a családban), tündérnek, cicának hívnak.
Nagyon jóban vagyok velük.
A nevemen szólítanak. Egyedül a férjem szokott drágámnak hívni. Viszont engem nem is nagyon tudnak becézni, mivel egy név becézéseként vagyok anyakönyvezve.:) Illetve van, aki az eredeti névnek, aminek a becézettjeként vagyok anyakönyvezve, annak a további becézésén szólít. De csak nagyon kevesen.
De amúgy azt érezni lehet, ha valaki kedvel, nem azon múlik, hogy hogy szólít. :)
"Apósomat a mai napig kisfiamnak hívja az anyukája.. Pedig 50 éves. "
Naná. Mivel hajlott hátu 90 éves idős emberként is az ő kisfia lesz.
Simán becenevemen vagy másképp becézve, de úgy sok embernek mondja, szóval nem vagyok kivételes.
Viszont azon ledöbbentem, hogy vezetéknévvel voltam beírva a telefonjába. Ott meg totál idegen voltam. Átírt, mert megszóltam, de nem érzem magam jobban tőle. Bár azt mondta nem diszkrimináció, szerintem meg de. Másokat nem úgy irt be akiről tudom közelebbi viszonyban van. Ezek szerint engem nem tart annyira közelinek, hiába minden kedves szóbeli becézés amit nekem intéz, úgy érzem ezek csak szép szavak de semmi tartalom mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!