Hogy tudnám anyósomat leállítani, hogy ne árulja az unokája játékait? Ti ezt, hogy oldanátok meg?
Nem érti meg, hogy ne adjon el játékokat. Szerinte felesleges ennyi, mindig nézi mit adhatna el. Kiidegel vele már a fiam is sír hogy a mama elvette a legoját.
Férjem külföldön dolgozik mi csak októberben költözünk ki akkora lesz ott kész a házunk. Havonta jön haza akkor nagy csomag játékot hoz, pl a teljes lego jurassic park készleteket vagy 4-5 hot wheels pályát. Ezeket a fiam nagyon megbecsüli nem mindet nyitja ki elsőre. Hetente 2 napot vigyáz az unokájára akkor rendszerezi mit adhat el. Azzal indokolja nem kell ennyi játék egy gyereknek, mamlasz lesz belőle. Nagyon összevesztünk ma mert ide hívott valakit nézze meg a medencét. Kimostam vihar után hogy tiszta legyen erre azt hitte nem használjuk. Férjem sem tudja kezelni a helyzetet, rá sem hallgat az anyósom.
Nekem is eszembe jutott a ruha árulós történet.
Hát, de Csajok medence akkor még azért nem volt a sztoriban, mert még nem volt szezonja. :D
Szeptemberben majd jön a tornazsák, esőkabát, gumicsizma vagy valami hasonló aminek éppen aktualitása lesz. :D
Várjuk a következő kérdést. :D
Szerintem senki nem jegyzetel, de a durva, és/vagy nem hétköznapi kérdések megmaradnak az emberben. Persze sokszor vannak véletlenek, de ahol egybecseng a sztori, ott gyanús.
Az meg az adott embertől függ, van, aki letagadja, más meg felvállalja, hogy igen, hátha más válaszok érkeznek az update-elt sztorira, azért írta ki. :)
Amúgy én is azt csinálnám; hogy a közelünkbe se engedem a kedves mamát.
16-nál a pont. Senki nem jegyzetel, de a kirívó történetek megmaradnak az emberben. Lehet, aki ezt szóvá tette tegnapelőtt regisztrált, én pl. 8 éve, sokmindent láttam már itt. De nem lógok itt nonstop.
Miért? Csak kérdezem: az természetes, hogy az anyós eladogatja a menye és az unokája dolgait? Az ilyen kérdéseket ki nem jegyzi meg? Hm?
Senki nem jegyzetel, de vannak sztorik amik megmaradnak.
Ha mégsem kamu, írd ki egy nagy táblára a kapura, anyós eladó!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!