Mi lenne ha a következő pasimat az jövendő anyós alapján választanám ki?
Vagyis úgy értem akkor kezdek komoly kapcsoltba a pasival ha kijövök az anyjával, ha nem akkor inkább dobom.
miért?
Mert elegem van bizonyos anyóstipusokból!
Az eddigi kettonek nem jottem be ...
Remelem a kov mar jo fej lesz. :-)
Nekem volt egy pasim, akinek az edesanyja egy tunder volt, imadtam, evek multan is ugyanolyan szerettel koszont ram ha talalkoztunk es beszelgettunk. Na de a fia... szornyu volt :D
En megertem, tenyleg nagyon rossz, ha az anyos egy sarkany. De ne ez alapjan valassz. Az alapjan valassz, hogy a pasi mennyire tud leszakadni az anyurol, es mennyire tud neki nemet mondani. Ha a pasi letudja koccoltatni a mamit, akkor sose lesz gond, mindegy milyen hulye az anyos.
akkor vagy egyedül maradsz, vagy hamar fogsz válni. Anyóssal tartósan jó viszonyt kialakítani gyakorlatilag lehetetlen. Előbb utóbb robban a bomba.
Célszerű lenne nem az anyósra, hanem a párodra koncentrálni, hiszen vele fogsz élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!