Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi lenne ha a következő...

Mi lenne ha a következő pasimat az jövendő anyós alapján választanám ki?

Figyelt kérdés

Vagyis úgy értem akkor kezdek komoly kapcsoltba a pasival ha kijövök az anyjával, ha nem akkor inkább dobom.

miért?

Mert elegem van bizonyos anyóstipusokból!

2018. jún. 22. 20:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Az eddigi kettonek nem jottem be ...

Remelem a kov mar jo fej lesz. :-)

2018. jún. 22. 22:17
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Sok sikert :)
2018. jún. 22. 23:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy pasim, akinek az edesanyja egy tunder volt, imadtam, evek multan is ugyanolyan szerettel koszont ram ha talalkoztunk es beszelgettunk. Na de a fia... szornyu volt :D

En megertem, tenyleg nagyon rossz, ha az anyos egy sarkany. De ne ez alapjan valassz. Az alapjan valassz, hogy a pasi mennyire tud leszakadni az anyurol, es mennyire tud neki nemet mondani. Ha a pasi letudja koccoltatni a mamit, akkor sose lesz gond, mindegy milyen hulye az anyos.

2018. jún. 23. 08:31
 14/15 anonim ***** válasza:
25%
Olyan nincs hogy kijossz anyossal, igyis úgyis lesznek problémák, ha nem azonnal, akkor általában esküvő, vagy első gyerek után biztos hogy lesznek. Ez az általános. Lehet hogy elején mézes mázas, azt hiszed kedvel, aztán majd ha esküvőre kerül a sor és tudatosul benne hogy el eszed a kicsi fiát, akkor majd fordulatot vesz a kapcsolat. Felesleges így pasit választani, anyósnak tökéletes meny sose lehet.
2018. jún. 23. 17:27
 15/15 anonim ***** válasza:

akkor vagy egyedül maradsz, vagy hamar fogsz válni. Anyóssal tartósan jó viszonyt kialakítani gyakorlatilag lehetetlen. Előbb utóbb robban a bomba.

Célszerű lenne nem az anyósra, hanem a párodra koncentrálni, hiszen vele fogsz élni.

2018. jún. 27. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!