Hogyan kezdjem el?
Figyelt kérdés
18 évesen nem tervezetten várandós vagyok, viszont a párom anyja szinte utál. Hogyan mondjuk el neki, hogy várandós vagyok?2018. jún. 10. 13:34
1/9 anonim válasza:
Próbáld meg olyankor elmondani mikor jókedve van vagy ilyenek. Egyszer ígyis ugyis meg fogja tudni jobb előbb túlesni rajta
2/9 anonim válasza:
Neked sehogy. A párod mondja el az anyjának, hogy ez van, örültök neki, és kész. Nem kell túlbonyolítani.
3/9 anonim válasza:
Odaálltok elé és megmondjátok, hogy nem védekeztetek - tudom, persze, igen :D -, és terhes lettél.
4/9 anonim válasza:
Te azon agyalj, anyádnak hogy mondod meg.
Szeretem ez a "nem tervezett várandós" dolgot. Épp tegnap láttam egy benzinkúti óvszerreklámot:
Védekezés nélkül szexeltetek, mégis mit vártál? Plazma tévét?
Kérdező, te mire számítottál a védekezés nélküli szex után?
5/9 A kérdező kommentje:
Először kérdezni kéne szerintem :) fogamzásgátlót szedtem és betegség miatt antibiotikumot egyszer voltunk együtt kiegészítő védekezés nélkül. Nem is gondoltam volna. A doki kérdezte, hogy szedek-e valamit mondtam, hogy fogamzásgátlót és azt mondta ez az antibiotikum nem csökkenti a hatását. Hát így jártunk kellett volna mással is védekezni.
2018. jún. 10. 14:06
6/9 anonim válasza:
Ha már úgyis utál, akkor tökmindegy, hogyan mondjátok el. Szeretni nem fog jobban, az biztos. Inkább azon agyalj, hogy a párod mennyire fog kitartani melletted, és mit kezdesz majd 18-19 évesen egyedülálló, plusz felteszem, végzettség és pénz nélküli anyaként, ha úgy alakul. Az a legkisebb problémád most, hogy a kedves mama mit szól.
7/9 anonim válasza:
Kérdező, mit kéne kérdezni? Ezzel a "nem tervezett" dologgal elmondtál mindent.
8/9 anonim válasza:
Odaállni mama elé és a párod bökje ki a dolgot. Igaza van előttem szólónak ennél jobban már ugyse utálhat majd.próbálj meg nem idegeskedni tök mindegy hogy lett ott van és reménykedek abban h párod is felnő a feladathoz és támogatnak mindenek ellenére a szülők.
9/9 anonim válasza:
Gondolom te sem bírod anyósjelöltet, szal szerintem a pároddal állj elé, és mondjátok meg mi a szitu, aztán csekkold a pofáját, hogy reagál? ;) Biztos öröm lesz a lelkednek, ha kiborul. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!