Hogy közöljem anyóssal, hogy külön konyhát szeretnék ( ami lesz is, mivel emeletes házban, sajnos együtt lakunk?
A férjemmel anyósnál lakunk már 7 éve, már beleuntam a közös konyhába, igy rábeszéltem, hogy az emeleten alakítsunk ki egy kisebb konyhát
Anyósnak tuti nem fog tetszeni, de tényleg nincs egy olyan napunk se,hogy anyós nélkül ebédelhetnénk vagy vacsorázhatnánk
És ráadásul mivel anyóspajti nyugdíjas,ő főz mindig, én meg egyébként sem szeretek más konyhájában úgy ténykedni,hogy folyamatosan ott van anyósom
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Apósom nem él, a ház meg ne csak anyósom nevén van, a páromnak is van ám belőle része!
Ő felhozta már azt is ötletnek, hogy mi lenne, ha a földszinti konyhát újítanánk fel....
Hát mondtam neki, én nem az anyjának akarom felújítani a konyhát, főleg hogy a mostanira sem igazán tud vigyázni, rendbe tartani....most nincs annyi keret hogy új csempétől kezdve az új bútorig minden meglegyen... Fentre meg jóval olcsóbban megúsznánk, mert csak egy picike konyha lenne....
A külön költözést meg a párom nem akarja!
A válaszaiból kiderül, hogy ameddig világ a világ.
Életképtelenek, ebből is látszik.
Megmondod neki higgadtan, hogy szeretnél külön konyhát. Azonban, ha külön akartok vacsorázni, miért nem költöztök el? A párod nem akar, oké, nem tudod mégis rávenni, megbeszélni vele?
A helyzet faramuci, anyósé és a férjedé a ház, neked nincs oda közöd, így csak kérhetsz, ha nem a válasz, el kell fogadnod, ha a párod a lenti konyhát akarja felújítani, akkor az lesz (persze neked nem muszáj beszállnod - tehetsz félre, és a kis konyhát megcsinálod magadnak). Én nem tudnék így élni, gondold át, biztos jobb lenne külön élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!