Párom szülei miért kutakodtak a holmim között?
Döbbenetes, az biztos.
Később ezt írtad, kérdező:
"Nem szeretném konfliktussal indítani az ismerkedést a szülőkkel"
Tehát, ha jól értem, ez kb. az első találkozás, vagy az első ott alvós találkozás a szülőkkel. Eszerint maga a párkapcsolat is még kezdeti stádiumban van.
Nos.... én a helyedben radikális lennék. Itt és most még sokkal kevesebb vesztenivalód van, mintha 5 év együtt járás, házasságkötés, közös lakás összegürizése után telik be nálad a pohár.
Nem, nem várnék a második alkalomra. Esetleg a sporttáskánál rákérdeztem volna páromra, hogy nem ő keresett-e benne valamit - mert ez is lehetséges. De ha nem, akkor én a helyedben ma, amikor rájöttem, mi történt, szépen kerestem volna hazafelé egy buszt vagy vonatot és már ebédre sem maradtam volna. Páromnak meg megmondtam volna, hogy mi csak akkor lehetünk tovább párkapcsolatban, ha tudomásul veszi, hogy az anyját az életben nem óhajtom többé látni.
Vagy ha nagyon érdekes a rendezvénysorozat, akkor ezt itt kivárnám, nem szólnék, aztán, ha hazaértünk, mindent elmondanék a páromnak és legfőképpen azt, hogy az anyjával az életben nem akarok többé találkozni.
Én nyájasan rákérdeznék, hogy mit keresett. Esetleg ha elárulja és tudsz vele szolgálni, akkor előre kikészíted, csak hogy ne túrja már fel érte az egész táskát.
Ha sikerül kellő kimértséggel előadni, el fognak süllyedni szégyenükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!