Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Melyikőtök, mennyire van jó...

Melyikőtök, mennyire van jó kapcsolatban a másik szüleivel?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl. te jóban vagy a párod szüleivel, a párod is hasonlóan érez a tieiddel? Ha egyenlőtlenség van, nem érzi rosszul magát a másik?
2018. ápr. 16. 07:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Én még csak háromszor találkoztam a párom szüleivel, szóval nagyon sok mindent nem tudok mondani, de eddig szimpatikusak mindketten :) A párom az én szüleimmel viszont nem találkozott, és nagyon remélem, hogy ez így is fog maradni. Nem véletlenül nem tartom velük a kapcsolatot.
2018. ápr. 16. 15:42
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
Én nagyon jóban vagyok a párom édesanyjával, anyám viszont soha nem állt szóba a párommal, most pedig már nem él. Ez volt és van, nem zavart minket a dolog. Mi igazán nyitottan és pozitívan álltunk a másik oldalhoz, a párom pedig soha egy rossz szót nem szólt anyámra, amit jól tett, mert arra mindig érzékeny voltam (bár ebben az egy pontban elég hibás volt a hozzáállása, tündéri párom van. na mindegy, mindenkinek megvannak a maga heppjei).
2018. ápr. 16. 20:18
 13/14 anonim válasza:
77%
Ferjem jol egyezik a szuleimel es batyamal. En sajnos megszakitottam a kapcsolatot, a sok gonoszsag miatt, anyossal is es a sogornomel is. Apos meg mintha nem is letezne. Neki minden jo ugy ahogy van.
2018. ápr. 16. 23:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Kisebb "súrlódásoktól" eltekintve, nincs problema egyikünk szüleivel sem.
2018. ápr. 21. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!