Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan adjam tudtára az...

Hogyan adjam tudtára az apósomnak, hogy amit csinál az már túl sok?

Figyelt kérdés
Apóson már nyugdíjas és egész nap nálunk van. A szomszedban laknak az anyóssal. Naponts kb 15 ször àtjön, hogy a fiammal játszon. Semmi életem nincs és csak úgy tudok töle levegöt venni, ha elmegyek otthonról. Különben anyós is ilyen, de hállistenbek még dolgozik. Teljesen magukra szoktatják a gyereket, mindenbe részt akarnak venni. 1 éves kisfiú anyukája

2018. márc. 22. 07:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Már beszéltünk velük számtalanszor. Ök mindenhova jönnének velünk: kirándulni, orvoshoz stb. Ha megyünk az Én szüleimhez akkor ilyeneket beszélnek, hogy ök ki se bírják azt a 2- 3 napot.
2018. márc. 22. 10:39
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Ha beszéltetek velük számtalanszor, eredmény nélkül, akkor tényleg nem marad más, mint zárni az ajtót.
2018. márc. 22. 11:58
 13/22 anonim ***** válasza:
62%

Megmondod, hogy "ne haragudjatok de szeretnénk hármasban menni".

Ebben mi a nehéz?! Meg hát mi a túrónak mondjátok el mindig hova terveztek menni?! Ezt úgy kell elképzelni hogy elmentek a dokihoz harman és egyszer csak megjelenik ott após-anyós a saját kocsijukkal? Nem hiszem....miért avatjátok be mindenbe őket? Miért engeded be? Nem nyitsz ajtót. Ha utána kérdezi megmondod hogy nem hallottad a kopogást.

Ezer megoldás van, sosem értettem amikor valaki olyan életképtelen hogy apóst nem tudja leszerelni. Ha nem fogja fel hogy "Józsi bacsi ne tessék jönni mert szeretnék egyedül lenni a gyerekkel és jatszani/aludni amíg alszik, akkor nem nyitsz ajtót. Három alkalom után nem fog megint átslattyogni.

2018. márc. 22. 13:27
 14/22 anonim ***** válasza:
19%

Ja, ha ilyen életképtelenek vagytok, akkor nem kell csodálkozni, hogy le se szarják, amit mondtok nekik :D

Egyétek meg, amit főztetek, nekem a "nem" az NEM, és aki tovább próbálkozik, azt ignorálom.

2018. márc. 22. 13:30
 15/22 anonim ***** válasza:
38%
Utolsónak van iagaza.
2018. márc. 22. 15:59
 16/22 anonim ***** válasza:
55%

Még egyszer elmondjátok, leginkább a párod. szép higgadtan, hogy most már tényleg vége az átmászkálásnak, elegetek van hogy nincs magánéletetek, ha jönni akarnak, kéritek hogy telefonáljanak és egyeztettek hogy mikor alkalmas.

Ha akkor jönnek amikor nem alkalmas, ajtó bezár, csengőt nem hallod meg. A papa előbb-utóbb meg fogja unni a kapuban álldogálást és hazamegy. Harmadszorra fel fog hívni.

2018. márc. 23. 03:10
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
Hát pedig utolsók higgyétek el, hogy van akinek nem lehet elmagyarázni ezeket a dolgokat!! Az én apósom is hasonló és előre félek, mert még most várom az unokát! VAgy csenget vagy kapukulccsal jön (mert nem képes felfogni, hogy az a kulcs vész esetére van), ha nem nyitunk ajtót és nincs nála kulcs, egyszerűen átmászik a kerítésen és bezörög az ablakon, ajtón! És persze meg van róla győződve, hogy ez tök normális dolog, és még én vagyok a tahó, hogy nem engedem be... Egy jó tanács mindenkinek: ne költözzetek olyan közel anyósékhoz, hogy gyalog át tudjanak menni! Ez komoly!!
2018. márc. 23. 18:39
 18/22 anonim ***** válasza:
22%
Nálunk is nagyon közel vannak a rokonok. Az én családom és a férjemé is itt van a szomszédban. Ha nincs kedvem senkihez bezárom a kaput. Szóval csak van zár az ajtótokon . Fogod és bezárod. Ha sértődés van ha nem akkor is kell a magánszféra.
2018. márc. 29. 22:30
 19/22 anonim ***** válasza:

17

Nincs igazad. Akkor nem adsz neki vész esetére sem kulcsot. Ha zörög az ablakon akkor azt is lesz.arod. lehúzod a redőnyt. Behúzod a függönyt. Utána lebasz.od hogy felébresztette a gyereket. csak pár hétig kell csinálni és megértik. De nem úgy hogy előtte 5 évig bejöhettek. Mert 5 év után senkit nem tudsz leszoktatni. Rögtön az elején.

2018. márc. 29. 22:34
 20/22 anonim ***** válasza:
60%

1. Túl közel laktok.

2. A férjed a kompetens az ügyben.

3. Nem a tiéd a lakás, azért nem véded saját territóriumodként. Ha tied volna, több erő lenne abban, amikor azt mondod, kérem, tessék kifáradni.:)

2018. márc. 30. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!